13 Mei 2013

JOZAN Di Minggu Kempat Raja Lawak Musim Ke-7

Assalammualaikum..
Macam biasa nak buat review Minggu ke-4 RL7 hehe tapi fokus pada JoZan jer hohhoho..

Antara Yang Menarik di Minggu ke-4 RL7
-Selesai persembahan peserta pertama iaitu kump Bora yang sketsa mereka berkisarkan pasal handphone, Jozan terus keluar pegang kerusi/meja buat2 mcam hp juga 
-Sketsa Boy agak lama hingga memaksa JOZAN keluar dulu sebelum dia selesai dgn sketsanya, masa JOZAN keluar tu Boy masih x berhenti maka Johan duduk terus kat tepi pentas dan Zizan pula buat2 tanya jalan kononnya mcam sesat haha..
-Sebelum prsembahan Kumpulan Wala, JOZAN bersembang-sembang antara satu sama lain sambil buat promo iklan maka habis keluar nama Ozlyn semua hehehe diorang slumber je sembang mcm xde org kat depan diorang, tu yg syok tgk diorang borak2 atas pentas tu..
-JoZaN masuk belakang pentas sekejap masa juri (isma) tgh memberi komen..diorang masuk pastu x kuar2 dah haha pastu AC Mizal ambil alih sekejap Job diorang haha AC yang baca cara2 nak mengundi kumpulan Wala..pas habis gtau cara undian AC yang gelak2..kemudian baru JOZAN keluar semula..dan tiba2 JoHan suruh AC Mizal bagi komen hahaha pastu bila Johan sedar dh tersilap terus die cakap alaaaa malulaaahhhh dgn gaya manja hahaa..
-Juri Isma ada puji Zizan masa die buat lawak spontan dgn kump Pahat tu..bila kena puji terus malu2 gitu hahaa Johan sengih jer tengok Zizan hehe..

-Masa Kumpulan Sakan selesai buat persembahan, JOZAN main kejar2 dengan kump Sakan berpusing-pusing kat meja tu sambil Zizan pegang pisau hahaha..
-Selepas Kumpulan Kintan selesai buat persembahan, JoHan masuk jadi lembut2 sikit, pastu Zizan plak masuk n cakap kt Johan "Nak kahwin dengan you" kemudian adalaa adegan yg sweet2 sikit..kali ni Johan plak nak buat part Dont Say Anyword tu hehe tapi sekejap jelaa..n kamera pun x fokus sgt kat JoZan masa ni..
-Jozan ada buat gaya jepun sikit kalau x silap aku..Johan ckp dgn slow nyer manakala Zizan x habis tunduk berkali-kali sambil gelak2
-JOZAN ada berduet sekejap lagu JuDiKa part Chorus hahha heran gak aku kenapalahh diorang ni x berduet dalam satu lagu ish ish ish..kalau berduet konform meletup lagu tu..
-Ada perempuan mana ntah duduk sebelah ibu Zizan..terus Johan cakap kat AC yang tu awek Zizan..AC dgn excited nya tanya "mana2" kamera pun fokus kat perempuan tu..pastux silap aku Zizan ada ckp kt Johan die x kenal pun perempuan tu..terus Johan ckp kt ibu Zizan suruh duduk jauh2 sikit dari perempuan tu haha..JOZAN pula kat atas pentas gelak2 jer..

~Minggu ke-5 para peserta akan buat persembahan bersama artis jemputan..

♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

8 ulasan:

Sue Lynnda berkata...

Ler..mmg ibu sebenar zizan erk. Ingatkan saje nak kenakan makcik tuh. Stylo jugak mak zizan erkk

Rosmiza Ali berkata...

Yang ni sempat tengok hari tu kat umah mak sedara.. Memang tak tahan nak gelak tengok JOZAN.. Bukan gelak tengok peserta.. Hehe.. =)

zatuelle5934 berkata...

Sikit sgt review ni miss banu...utk next week buat panjang2 blh? Suka sgt baca...sentiasa tertunggu2...

Yumida Huda berkata...

aah..semalam johan tu kelakar x hengat
blh pulak dia ganti tmpt isma..isma pon sporting gak..gelak sakit perut semalam

myraVea berkata...

Salam.

Myra singgah blog ni sambil jemput join bloglist saya. *wink

Tq. :)

Jozan Sahabat Selamanya berkata...

haaa akak tak perasan plak ade session dont say any word tu mula2..smp tgk balik ulangan pagi td..nasib baik awak bgtau..baru akak perasan..tapi sorry to say...akak xbrape suka la part juri ke 3 tu..rasa cm patut dikurangkan masa die bg komen dan tambahkan masa utk jozan..huuu..

Deqla Manjew berkata...

best la yg dpt tgk tu...huhuhu...

Che Rosliza Che Mat berkata...

akak tak tgk...kadang2 lupa...

Related Posts with Thumbnails