16 Mac 2014

Wordless Wednesday- Bila JOZAN Bertemu Hanya Senyuman Terukir

Assalammualaikum..
Tak leh blah dengan tajuk entry ini, tajuk sajak ker apa tuh hahaha..Gambar Jozan diatas credit to Instagram Emma Maembong. Rasanya diorang baru jumpa tuh, tengok jela asal berjumpa jer mesti Johan dan Zizan akan tersenyum n ketawa jer dgn keletah masing2. Diorang melepas rindu tu sebab lama x jumpa. ;) 

P/s-memang rindu nak tengok aksi2 sweet n manja diorang ni

♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

4 ulasan:

Muhammad Taufiq berkata...

Hye, saya suka baca blog awak, baru-baru ni saya ada buat blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

Deq's Qienz berkata...

sweet kan diorg..suke tgk..

Najwa Danlia berkata...

rindu nye dgn diorang, jozan forever :)

kayyana berkata...

bgus kan dieorang ni.. berkwan baik.. takde rasa hasad dengki ke ape.. semoga tali persahabatan mereka kekal la hendaknya. amin

Related Posts with Thumbnails