-->

16 Mac 2014

Wordless Wednesday- Bila JOZAN Bertemu Hanya Senyuman Terukir

Assalammualaikum..
Tak leh blah dengan tajuk entry ini, tajuk sajak ker apa tuh hahaha..Gambar Jozan diatas credit to Instagram Emma Maembong. Rasanya diorang baru jumpa tuh, tengok jela asal berjumpa jer mesti Johan dan Zizan akan tersenyum n ketawa jer dgn keletah masing2. Diorang melepas rindu tu sebab lama x jumpa. ;) 

P/s-memang rindu nak tengok aksi2 sweet n manja diorang ni

4 ulasan:

  1. Hye, saya suka baca blog awak, baru-baru ni saya ada buat blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

    BalasPadam
  2. rindu nye dgn diorang, jozan forever :)

    BalasPadam
  3. bgus kan dieorang ni.. berkwan baik.. takde rasa hasad dengki ke ape.. semoga tali persahabatan mereka kekal la hendaknya. amin

    BalasPadam

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan komen anda di sini. Sila komen dengan berhemah yer.

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Miss Banu 2009-2017