-->

17 Mei 2019

Resepi Ikan Siakap Tiga Rasa

Ikan Siakap Masak Tiga Rasa, Resepi, Masakan, Recipe, Siakap Tiga Rasa, Resepi Siakap Tiga Rasa,
Resepi Ikan Siakap Tiga Rasa

Dah bulan puasa ni, aku nak share pula resepi Ikan Siakap Tiga Rasa, memang sedap makan masa nak berbuka puasa tu kan hehe. Tulisan dalam gambar di atas tu agak kecil, jadi korang boleh besarkan lagi gambar di atas tu, kalau nak tengok resepi lebih jelas okey. Credit pada owner resepi ini, Selamat mencuba ye.

Jom Baca ini juga ➔ Resepi Ayam masak Halia
My Signature, Miss Banu Signature, Blog Miss Banu Story, 2018, Tandatanganku, Miss Banu, Tandatangan Miss Banu, Miss_Syahbanu,

6 ulasan:

  1. one of my favourite. n ray selalu berebut nak part yg rangup hehe

    BalasPadam
  2. Antara kesukaan fiza jugak ni.

    BalasPadam
  3. Fuhh meletoppp sedapp nampak! Hehe

    BalasPadam
  4. Ikan ni memang boleh buat aktiviti berebut-rebut berlaku. Hahaha

    BalasPadam
  5. kalau siakap 3 rasa ni takda nak masak dah. beli je senang hehe

    BalasPadam
  6. ermmm sedap tiga rasa ada kedai buat ayam tiga rasa memang sedap gak

    BalasPadam

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan komen anda di sini. Sila komen dengan berhemah yer.

My Random Post

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Miss Banu 2009-2017