-->

6 Mac 2011

My FrEn WeddiNg-Sariaz-

SaLam n Hii Uolsss..hari nih akU nak cite ttg MajLis Kahwin kawaNku..yg berlangsung awal Febuari lalu..hari ni baru sempat nak buat 1 entry ttg majlis kahwin kawan aku nih..

Ikutkan nak buat lama dh..tpi mcm2 trjadi pada waktu tuh menyebabkan aku xde mood nak buat entry nih..Anyway Tahniah buat kawanku Sariaz Nazia bt Mohd Ariff dengan pasangannya Mohd Hafiz yg telah diijabkabulkan pada 3 Febuari lalu..diikuti dgn keNdurinya pada 4 Febuarii..eh lupa nak gtau pada 2 febuari malam dh berlangsung Majlis Malam BeriNai..emm mmg meriah gitu…pada 12 Mac nih berlangsung pula MajLis keNduri kaHwin di sebelah piHak lelaki pula iaitu di keLantan..kawan ku ni anak mami..aku kenal die dh lama sejak dri tingkatan 1 lagi..Alhamdulilah dah jadi isteri orang dh sekarang..
Cantik x baju2 kahwin kawan aku nih..die mmg nak tema kenduri kahwin die serta make up ala2 Arab gitu..hantaran kahwin die RM 11,000 lau aku x silap..mak andam yg make up die nih pun kawaN sekolah kiteorg gak..maknanya sama umur la..tpi die pun belum kahwin lg..so enjoy tgk gmbar2 kahwin kawan aku nih..yg knyakannya aku amik kt facEbok dier..lalalala…

Ni masa aKad NikaH...
Masa bersanding
Ni lak masa Malam beriNai..sariaz bersama ngan Jurumekapnya a.k.a Mak andam..(shafa)

ondway nak pi dewan..
persalinan baju yg seterusnya
Ni waktu pengantin n family diorang bersantap..yg kt blkng tuh kwn2 aku..smpt lg nk brgmbr..

Tiada ulasan:

Catat Komen

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan komen anda di sini. Sila komen dengan berhemah yer.

My Random Post

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Miss Banu 2009-2017