-->

7 Mei 2011

MaHaRaJa LaWaK-Mggu ke-6


Hari nih tiba masanya untuk bercakap mengenai Maharaja Lawak Minggu ke-6…minggu nih kump BaLas, Man dan Amir berada di kedudukan 3 terbawah..terkejut gak mula2 ingatkan Man yg kuar..namun diumumkan tiada penyingkiran..well mggu depan ahmad idham suh sume peserta buat silent komedi..emmm x tahu la cmne nanti jadinyer?adakah best or makin x best jadinya haha..n aku agak pening juga dgn cara undian yg baru iaitu dimana para peserta kena memilih satu peserta untuk disingkirkan..dan aku x berapa faham dgn penerangan yg diberikan Ac Mizal semalam hehehe..para peserta pun mcm endah x endah jer hehehe..apa2 pun tgk jela apa jadi dgn M.Lwk mggu depan..mungkin penuh dgn kejutan juga kot..oklah jom kita tgk kedudukan peserta mengikut penilaian aku huahuahuahuahauaaaa…



1. Kump JaMbu di tempat pertama..penuh dengan aksi lucu..gamat studio tuh..haha..mrk kurang berdialog tapi melebihkan aksi kelakar dan mendapat pujian pengkritik..
2. SePaH juga cemerlang minggu ini..mang enjoy tgk mereka nih..dgn dialog mrk “Barang yg Lepas jgn dikenang” heehehe
3. NabiL ditempat ke-3..spt biasa, dia muncul dgn idea yg kreatif..mengenai GPS..aku mmg salute la..Nabil nih mmg amat kreatif…heeeeee
4. Kump BaLas ditempat ke-4..kelakar gak mengenai pesakit dan doktornya..mulanya mmg kelakar..tp bila diorang start nak buat double meaning aku dh mula mnymph..adoiiiyaiii


5. Kump JoZaN ditangga ke-5..aku rasa persembahan jozan mggu nih mang kurang best la..kalau nak dibandingkan dgn mggu lepas..mggu nih diorang banyak bersembang dari berlawak..rasa mcm x cukup persediaan jer..maklumlah dua2 kan sibuk sgt..tmbh2 mggu nih xde mamat khalid plak..seronok sgt diorang nih bila mamat khalid xde..hehe..apek pun bagi kritikan mcm berbelah bahagi jer..die rasa diorang mcm x best tp penonton suka..so apek puji jela..hehehe
6. MaN cuba bangkit mggu nih..dgn menjadi tukang masak yg byk berceloteh ala-ala Chef Wan gitu..okla..not bad juga
7. AmIR mggu nih x best langsung..dengan anak patung kucingnyer..mang x kelakar..bila la kau nak trkuar Amir oiiii..selalu terselamat tau…hahaha

Emmm tuh jela laporan saya untuk mggu ke-6 M.Lwk hehehe…

Tiada ulasan:

Catat Komen

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan komen anda di sini. Sila komen dengan berhemah yer.

My Random Post

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Miss Banu 2009-2017