-->

1 Dis 2011

TwiLight-BreakiNg DowN Part-1


Assalammualaikum...
Sape dh tgk cite Twilight yg terbaru nih??angguk kepala cepat ^_^
Aku pun baru tengok..
actually aku mmg mengikuti siri Twilight nih dari mula2 dulu..sampai la sekarang..dh nk hbis dh siri die..tggl 1 je lgi kan part 2 nyer..
ada yg kata x best,ada gak yg kata best..bagi aku kire okey la..
di awal cite nih dipaparkan perkahwinan Edward cullen ngan Bella..
yg paling cuak sekali tentulah part last sekali yg aku rasa Bella mati sewaktu melahirkan anaknya
n selepas itu Edward terpaksa menukarkan Bella menjadi Pontianak mcm dirinya juga..bila bella bukak mata je..cite tuh pun habissss..alahaii nak gak tengok cmne agaknya Bella jadi pontianak tuh ye?..cmne penerimaan mak bapak bella bila tau tiba2 je bella dh ada anak..tu belum tau bila bella tuh dh jdi pontianak?adakah persoalan nih akan terjawab di siri akhir nanti?haha..
antara banyak siri twilight nih..aku paling x suke dgn siri ke-2 iaitu New Moon ngantuk aku tgk siri tuh..yg lain kire okey bagi aku..
sangat suke tengok Edward dengan Jacobs bekerjasama menjaga keselamatan dan kesihatan Bella..sweet..

2 ulasan:

  1. bawu tgk semalam..ok gak citer dia..
    tak sabar nak 2gu part 2 kan.. *__^

    BalasPadam

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan komen anda di sini. Sila komen dengan berhemah yer.

My Random Post

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Miss Banu 2009-2017