5 Ogo 2016

Super Spontan Superstar 2016 - Senarai Peserta

Senarai Peserta Super Spontan Superstar 2016

Assalammualaikum..
Super Spontan kembali lagi Super Spontan Superstar, dengan barisan peserta yang baru dan juga lama, sebelum tu jom kita imbas balik siapa juara Super Spontan musim2 terdahulu:-

Juara Super Spontan Musim Pertama (2012)- Zizan Razak
Juara Super Spontan Musim Kedua (2013)- Jep Sepahtu
Juara Super Spontan Musim Ketiga (2014)- Johan
Juara Super Spontan All Stars (2015)- Zizan Razak
Juara Super Spontan Superstar (2016)- ????

Dah nak masuk 5 musim Super Spontan ni, ada peserta yang maintain masuk tiap2 musim macam Johan dan Tauke dan kali ni memang mereka yang akan jadi Kapten untuk pasukan masing2. Rahim nampaknya tak masuk SS kali ni, ikutkan die juga rajin join SS cuma musim ni die takde pula. Kali ni nampak lebih meriah dengan pesertanya yang terdiri daripada pelakon, penyanyi, personaliti media sosial dan juga pelawak. Manakala Dato Ac Mizal kekal sebagai Hos Super Spontan untuk dua musim berturut-turut, bermula dengan SS All Stars dan kali ni SS Superstar 2016. 16 Peserta akan dibahagikan kepada dua kumpulan iaitu kumpulan / Team Monyet Mafia dan juga Team Harimau Hipster. Jom tengok senarai peserta dan kumpulan mana yang diorang wakili kat bawah ni k..

#- Team Harimau Hipster
1- Tauke
2- Abam Bocey
3- Fad Bocey
4- Syuk Joras
5- Zulin Aziz
6- Ozlynn
7- Waris
8- Jamal
#- Team Monyet Mafia
1- Johan
2- Achey
3- Ali Puteh
4- Amyza Aznan
5- Kamal Adli
6- Julia Ziegler
7- Altimet
8- Zuki

♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

1 ulasan:

Ato berkata...

memang cukup terhibur dgn persembahan mereka...

Related Posts with Thumbnails