-->

30 Apr 2018

SPRING & DUCK GIVEAWAY BY BLOG NADIAIZZATY.NIA

SPRING & DUCK GIVEAWAY BY BLOG NADIAIZZATY.NIA, Giveaway Blogger, 2018, Hadiah, Peserta,

Jom Join Ramai - Ramai..
Due Date - 11 Mei 2018
Nak join boleh Klik Banner di atas ini okey..
Hadiahnya best - best belaka
Wish me luck okey..hehe
Rasanya blog Nadia Izzaty ini dah okey sebab nampak unik dan tak sama dengan blog lain, lagi pun gambar2 dalam blog tu semua cantik2 kot, maybe boleh improve dari segi header blog kot sebab nampak terlalu simple & maybe boleh banyakkan lagi review2 drama and movies.

My Signature, Miss Banu Signature, Blog Miss Banu Story, 2018, Tandatanganku, Miss Banu, Tandatangan Miss Banu, Miss_Syahbanu,

4 ulasan:

  1. hihihi thank you dear for the comments . Insyallah I'll take the comments as a positive thing for me to improve ye.

    Thank you join GA nadia and good luck dear <3

    sebenarnya kan review2 drama or movies ada je cuma mostly ada dlm draft . i don't know why I keep it in my draft. =(

    Insyaallah I'll try to post more movies and dramas review <3 Thank you again dear

    BalasPadam
  2. Singgah dari GA yang sama. Good luck untuk awak :)

    BalasPadam

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan komen anda di sini. Sila komen dengan berhemah yer.

My Random Post

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Miss Banu 2009-2017