10 Jul 2012

JOZAN-Sweet MemoRies ViDeO ^_^

Assalammualaikum...
Lama x buat entry pasal JOZAN kan..huhu maklumlah sekarang kan diorang busy skit ngan aktiviti masing2 jadi xde banyakla cerita pasal diorang ni..x sabar nk tgk diorang beraksi kan..hehe apa pun hari nih nak post Video JoZaN sebenarnya..video ni adalah hasil,buatan,editan dari Nur Hazwani Ghazali..Biasanya lau adik Wani ni buat video selalunya mesti best2 n sweet jer..ramai Jozannerz yg sentiasa ternanti-nanti video JOZAN dari beliau ni,wah mcm artis dah wani ni siap ada fans lgi yg gemar tgk video2 yg dibuat oleh Wani nih..mcm biasa laa aku dah download video ni buat koleksi hehe..nanti senang2 aku pun nak buat video JoZan gak haha lagu dh ada tggl nk cari idea jer hehe..camne la rupe video aku tuh hahaha..
Suke dengan video ni terutamanya dari segi pemilihan lagu yg sesuai ngan video tuh..nampak seia dan sekata dengan lagu serta video jozan tuh..bermula dgn instrumental lagu Kaal Ho Naa Ho dan lagu Kenangan Terindah-Samsons..part mula2 mmg best masa diorang berdebar-debar tggu result tuh kan..hehehe..pandai wani cari idea hehe..oh yer lupa nak cakap terima kasih juga pada Wani kerana sudi masukkan nama akak (Cik Syahbanu)as a supporters masa bahagian akhir video ni..haha glamour sekejap walaupun xde org kenal pun haha..thanks yer..
suke tengok Jozan pakai baju yg sama hehe kembar yg sweet =) okey2 jom tengok video dibawah yer


Video-Credit to Wani
Gambar2 JOZAN kat atas tuh credit utk GaYaN n Jozannerz Dsyg

♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

24 ulasan:

UmmiAbi berkata...

touching plk tgk video..heh~

Deqla manjew berkata...

nanti deqla tgk kat umah..kat opis x leh tgk..huhuuhu....

|shuhadaothman|TM berkata...

wah, rjinnye adik cik banu buat vid. hehe. nnti leh tgok :)

Nyue berkata...

nyue suka video tu..brape kali tgk ntah...mrk mmg serasi bersama

Wanieys berkata...

jozan serasi bersama hihihi

Kesuma Angsana berkata...

suka tgk vid tulah n jozan mmg best giler!

Cik Nur berkata...

sweetnyer..!
mmg rasa sebak bila tgk vedio ni....

Si Matatajam berkata...

Tenet slow tak bleh tgk. Hu hu...

~Sweet Honesty~ berkata...

alaaa..video tu xdpt tengok laaa..huhuhu

Ikhmal Malique berkata...

pergh...peminat tegar jozan nih..^^

are_lin@yu berkata...

sweet ttp sweet..hehe..sygnya tak boleh tgk kt ofis..huhu

lelamaisara berkata...

wah...touching plak tgok video ni....

glamor jap cik miss banu...:)
best la...

Masz Sidek berkata...

jozan memang sweet... suka tengok video ni.. :D

Chic Na berkata...

siap buat video lg. terbaek la korang. melodi aritu pun zizan takde kan. bz sgt la dia.

dyabunga berkata...

suka tgk video ni..sweet..

Aine Ainun berkata...

Tegar sunnguh miss banu ngan Jozan...;)

Solehah Shamsuddin berkata...

miss banu,spe yg diantara Jozan tu ye?

Miss BaNu berkata...

HEHEHE
solehah-yg kt tgh2 tuh diantara jozan tuh adalah Linda Onn

Mrs Velentine berkata...

nnt tgk video 2 skg loading lambat

Che Rosliza Che mat berkata...

suka jugak dengan dorang nie..

Hanif Idrus berkata...

Tak boleh tengok ler....slow broadband..
Walau apapun aku pun suka Jozan!!

MyMy berkata...

minat kat depa ni..
lawak. lucu. and segalanya laa bhaa.. hehee terutama zizan hehehe

wanie wippy berkata...

waaaa.. jozan laaa.. sweet..sweet..

wan nurul hezrina berkata...

suka bangat!

Related Posts with Thumbnails