-->

9 Jul 2012

OST JanGaN AmBiL PaDaNg KaMi ^_^


Assalammualaikum...
hari ni nak share 1 lagu yg aku rasa best ngan pembaca blog ni...
semenjak aku tengok drama Jangan Ambil Padang Kami kat A.Ria tuh terus aku tersuka ngan lagu tema drama nih..seDap plak terutama part Korusnya hehe..
Awalnya aku ingat artis Indonesia yg nyanyi lagu ni dong rupenyer tidak..haha
rupenyer penyanyi lagu ni si Ahdan rupenyer..laaa sedap suaranya..x kenal ker? ala yg masuk Raja Lawak musim ke-6 tuh yg guna nama Kodan tuh..kenal kan..dialah yg nyanyi...jom layan videonyer plak..hehehe tajuk lagu ni adalah Permaisuriku..wahh Rosyam Nor letak lagu Ahdan sbg lagu tema drama terbitannya..cayalah ni mesti sebab lagu tu sedap dan Ahdan ni juga pernah masuk rancangan Pilih Kasih musim pertama tuh..jadi Rosyam Nor tolong promote sekali lagu Ahdan tuh dalam drama nyer..apa pun mmg layan lagu ni..lalalalalalala....


Lirik LaGu Permaisuriku..-Ahdan
Kau yang ku selalu ku puja
Yang selalu ku damba
Didalam hatiku didalam jiwaku
Kau begitu indah tak pernah ku sangka
Hadirnya dirimu merubah hidupku

Begitu memikat kau mampu hapuskan
Pesona dirimu didalam benak ku
Percayalah sayang
Hanyalah dirimu yang membuatku bahagia

K/O-Kau permaisuriku, pujaan hatiku
Berikan aku satu senyuman yang terindah
Semoga cinta kita selalu abadi untuk selamanya
Bersama kita akan belayar ke dewana


Kau sang belahan jiwa
Yang telah ku nantikan sepanjang hidupku
Kau luruhkan aku hangatmu terasa
Bagaikan sang suria terangi diriku warnai hidupku

Selalu ku harap kita kan bersama
Ku genggam tanganmu hingga akhir waktu
Percayalah sayang
Hanyalah dirimu yang membuat ku bahagia

(ulang K/O)
Kaulah permaisuriku pujaan ku selalu
Berikan senyumanmu yang terindah

(ulang K/O)

19 ulasan:

  1. yeke kodan tu yg nynyi..ayu baru tahu..hehe

    BalasPadam
  2. ooo..si kodan...kenal..kenal..hihi.

    BalasPadam
  3. mmg sedapkan lagu ni..!
    xsangka lak kodan tu yg nyanyi..!
    baru tahu dari blog miss banu ni..

    kodan dulu mmg penyanyi kan..
    pengacara pun dia kan...

    BalasPadam
  4. wani xtengok pun cita ni hihi

    BalasPadam
  5. ending cerita ni mcm tergnatung je....

    BalasPadam
  6. hehe...sedapla suara dye...lagu pun sedap :)

    BalasPadam
  7. lorhh... 1st time tau ni..hikhik..maklum la xde astro kan..sadis!! :p

    BalasPadam
  8. first time dgr lagu ni sbb xpernah tgk citer ni. :)

    BalasPadam
  9. Sy x tgk ceta tu.tp lagu tu bestttt.;) lirik pn blh thn rancak.;)

    BalasPadam
  10. citer dia best x miss banu?ai x penah tgk pun tp lagu tu ai tahu lah :)

    BalasPadam
  11. Akak tak pernah tgk crita ni la banu... Eh akak ada perasan la link Zamani kat bawah tu...

    BalasPadam
  12. kalau cite nih aku suka yang satu lagi, yang malique toophat nyanyi tu, hhhuhu..

    BalasPadam
  13. kalau cite nih aku suka yang satu lagi, yang malique toophat nyanyi tu, hhhuhu..

    BalasPadam
  14. boleh tahan sedap jugak lagunye. ;)

    BalasPadam
  15. nyue suka cite ni...best ..lalalalal

    BalasPadam

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan komen anda di sini. Sila komen dengan berhemah yer.

My Random Post

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Miss Banu 2009-2017