9 Jul 2012

OST JanGaN AmBiL PaDaNg KaMi ^_^


Assalammualaikum...
hari ni nak share 1 lagu yg aku rasa best ngan pembaca blog ni...
semenjak aku tengok drama Jangan Ambil Padang Kami kat A.Ria tuh terus aku tersuka ngan lagu tema drama nih..seDap plak terutama part Korusnya hehe..
Awalnya aku ingat artis Indonesia yg nyanyi lagu ni dong rupenyer tidak..haha
rupenyer penyanyi lagu ni si Ahdan rupenyer..laaa sedap suaranya..x kenal ker? ala yg masuk Raja Lawak musim ke-6 tuh yg guna nama Kodan tuh..kenal kan..dialah yg nyanyi...jom layan videonyer plak..hehehe tajuk lagu ni adalah Permaisuriku..wahh Rosyam Nor letak lagu Ahdan sbg lagu tema drama terbitannya..cayalah ni mesti sebab lagu tu sedap dan Ahdan ni juga pernah masuk rancangan Pilih Kasih musim pertama tuh..jadi Rosyam Nor tolong promote sekali lagu Ahdan tuh dalam drama nyer..apa pun mmg layan lagu ni..lalalalalalala....


Lirik LaGu Permaisuriku..-Ahdan
Kau yang ku selalu ku puja
Yang selalu ku damba
Didalam hatiku didalam jiwaku
Kau begitu indah tak pernah ku sangka
Hadirnya dirimu merubah hidupku

Begitu memikat kau mampu hapuskan
Pesona dirimu didalam benak ku
Percayalah sayang
Hanyalah dirimu yang membuatku bahagia

K/O-Kau permaisuriku, pujaan hatiku
Berikan aku satu senyuman yang terindah
Semoga cinta kita selalu abadi untuk selamanya
Bersama kita akan belayar ke dewana


Kau sang belahan jiwa
Yang telah ku nantikan sepanjang hidupku
Kau luruhkan aku hangatmu terasa
Bagaikan sang suria terangi diriku warnai hidupku

Selalu ku harap kita kan bersama
Ku genggam tanganmu hingga akhir waktu
Percayalah sayang
Hanyalah dirimu yang membuat ku bahagia

(ulang K/O)
Kaulah permaisuriku pujaan ku selalu
Berikan senyumanmu yang terindah

(ulang K/O)
♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

19 ulasan:

are_lin@yu berkata...

yeke kodan tu yg nynyi..ayu baru tahu..hehe

Arina Shamsul berkata...

ooo..si kodan...kenal..kenal..hihi.

Cik Nur berkata...

mmg sedapkan lagu ni..!
xsangka lak kodan tu yg nyanyi..!
baru tahu dari blog miss banu ni..

kodan dulu mmg penyanyi kan..
pengacara pun dia kan...

Wanieys berkata...

wani xtengok pun cita ni hihi

Aine Ainun berkata...

ending cerita ni mcm tergnatung je....

Masha Meisters berkata...

hehe...sedapla suara dye...lagu pun sedap :)

lelamaisara berkata...

layan....best jugak..:)

Deqla manjew berkata...

lorhh... 1st time tau ni..hikhik..maklum la xde astro kan..sadis!! :p

dyabunga berkata...

sedap juga lagu ni

~Sweet Honesty~ berkata...

meh nak cari kt utube...

Chic Na berkata...

first time dgr lagu ni sbb xpernah tgk citer ni. :)

Misya Mialen berkata...

Sy x tgk ceta tu.tp lagu tu bestttt.;) lirik pn blh thn rancak.;)

Cik Aini berkata...

citer dia best x miss banu?ai x penah tgk pun tp lagu tu ai tahu lah :)

Si Matatajam berkata...

Akak tak pernah tgk crita ni la banu... Eh akak ada perasan la link Zamani kat bawah tu...

Ikhmal Malique berkata...

kalau cite nih aku suka yang satu lagi, yang malique toophat nyanyi tu, hhhuhu..

Ikhmal Malique berkata...

kalau cite nih aku suka yang satu lagi, yang malique toophat nyanyi tu, hhhuhu..

9n0L4 berkata...

boleh tahan sedap jugak lagunye. ;)

Nyue berkata...

nyue suka cite ni...best ..lalalalal

Muhd Syakir berkata...

Kodan tu spe ea

Related Posts with Thumbnails