-->

21 Feb 2014

Latest Part- Borak-borak JOZAN

Assalammualaikum..
Baru2 ni ramai yg perasan Zizan komen di Instagram Jozlynn..Tapi yang balas komen tu Ozlyn lah hihi comel jer diorang borak2. Topik yang diorang borak adalah pasal berkhatan hahaha sebab anak Johan yang sulung baru berkhatan tetiba Zizan bagi komen kt gambar di insta diorang. Apapun sweet jer, walaupun diorang lama tak jumpa tapi still sweet. Apapun untuk peminat JOZAN kena tunggu Jozan The Musical yang akan dipentaskan di Istana Budaya nanti. Hope gak diorang join MLM2014 sebab baru senang nak tengok diorang tiap2 minggu di tv dan semua org boleh tgk diorang di TV berbanding tak semua yang dapat ke Istana Budaya tu.

P/s- Pelik gak kenapa ABPBH x amik JOZAN jadi Hos/Penyampai Anugerah/Perform di ABPBH..Macam boringgg jer ABPBH tu nanti.

7 ulasan:

  1. wah memang minat betul dengan jozan ni...

    BalasPadam
  2. dah lama rasa nya dorg xbganding.. masing2 pon sbuk.. ^^

    BalasPadam
  3. i miss jozan.. lagi-lagi bila masuk blog ni dgn instrumental sedih.. :'(

    BalasPadam
  4. haha.. x menahan betol dialog zizan, papa nk try dia..hahhaha..

    BalasPadam

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan komen anda di sini. Sila komen dengan berhemah yer.

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Miss Banu 2009-2017