24 Feb 2014

Pemikiran Fanatik K-Drama

HEHEHE lawak betul gambar diatas hihi..maybe utk yg terlampau fanatik mungkin fikir camtulaa hahaha
Gambar yg 2009 tu adalah pelakon Jang Geun Seuk dari Drama Your Beautiful.
2011- Lee Min Ho dari drama City Hunter
2012- Joo Woon dri drama ape ntah
2014- Kegilaan sekarang iaitu Kim Soo Hyun dari drama My Love From The Star dan ramai suka dgn drama ni..

♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

12 ulasan:

Maya Omar berkata...

Do min joo, jgnla balik..duk sini je..suke giler citer ni skrg..klu nmpk do min joo, auto scream tau..huhu

Anis Farhana berkata...

walaupun saya minat korea korea nie tapi saya takdak la sampai nak kawin ngan alien walau alien yang hensem hehehe :)

Chic Na berkata...

heheh.. kalau boleh semua nak.. :D

Cik Nur™ berkata...

Hee..mcm2 la..

Cik Aini berkata...

suka!
best betoi lah kalo ada pakwe mcm alien nih,bole buat apa sj..hehehe

Ayuni berkata...

owh, sye ske yg dlm "emergency couple"....

Solehah Shamsuddin berkata...

Ohh abam Tae Kyung ku. Hensemnya kamu. Wah, i sudah jatuh cinta.

Torascool berkata...

join and follow
torascool(dot)blogspot(dot)com

Maria Firdz berkata...

Mcm2... :-)

msredcheesecake berkata...

nak alien tu gak...hhee buat kawan je la

Deqla Manjew berkata...

amboiii minat berubah2.. cer tgk deqla ni dari dulu setia ngan SRK je tau.. hahahhahaa...

Maria Firdz berkata...

Minat sungguh..

Related Posts with Thumbnails