-->

24 Feb 2014

Pemikiran Fanatik K-Drama

HEHEHE lawak betul gambar diatas hihi..maybe utk yg terlampau fanatik mungkin fikir camtulaa hahaha
Gambar yg 2009 tu adalah pelakon Jang Geun Seuk dari Drama Your Beautiful.
2011- Lee Min Ho dari drama City Hunter
2012- Joo Woon dri drama ape ntah
2014- Kegilaan sekarang iaitu Kim Soo Hyun dari drama My Love From The Star dan ramai suka dgn drama ni..

12 ulasan:

  1. Do min joo, jgnla balik..duk sini je..suke giler citer ni skrg..klu nmpk do min joo, auto scream tau..huhu

    BalasPadam
  2. walaupun saya minat korea korea nie tapi saya takdak la sampai nak kawin ngan alien walau alien yang hensem hehehe :)

    BalasPadam
  3. heheh.. kalau boleh semua nak.. :D

    BalasPadam
  4. suka!
    best betoi lah kalo ada pakwe mcm alien nih,bole buat apa sj..hehehe

    BalasPadam
  5. owh, sye ske yg dlm "emergency couple"....

    BalasPadam
  6. Ohh abam Tae Kyung ku. Hensemnya kamu. Wah, i sudah jatuh cinta.

    BalasPadam
  7. join and follow
    torascool(dot)blogspot(dot)com

    BalasPadam
  8. nak alien tu gak...hhee buat kawan je la

    BalasPadam
  9. amboiii minat berubah2.. cer tgk deqla ni dari dulu setia ngan SRK je tau.. hahahhahaa...

    BalasPadam

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan komen anda di sini. Sila komen dengan berhemah yer.

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Miss Banu 2009-2017