29 Mei 2014

CPUV Nuffnang - Sanofi Lactacyd

Assalammualaikum..
Alhamdulilah dapat CPUV yg ketiga untuk bulan May ni iaitu Sanofi Lactacyd. Terima kasih kepada pihak Nuffnang dan juga pihak pengiklan iaitu Sanofi Lactacyd. Tak lupa pada semua yg sudi klik2 iklan di blog ini thanks uolls. Kalau sudi klik2 lah lagi yer hehe.CPUV IKEA juga masih On Going di blog ini.
Inilah rupa iklannyer..korang boleh klik iklan ni di blog ini dan korang akan terus dibawa ke Facebook Sanofi Lactacyd dan kat sana korang boleh dapatkan sample percuma dengan hanya mengisi borang mudah. Selain itu korang juga boleh menyertai Contest disitu yang diberi nama Bold Phantasies.

♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

1 ulasan:

timm bill berkata...

huiyo2..congrats..timm xmelekat g cpuv ni..hua!!

Related Posts with Thumbnails