21 Mei 2014

Episod Akhir Drama Aku Isterinya Slot Akasia TV3

Assalammualaikum..
Semlm berakhirnya drama Aku Isterinya lakonan Izzue Islam dan Anzalna. Apa kesudahan drama ini? puas hati tak dengan ending drama ini, dan semestinya happy endinglah kan..Bagi yang terlepas menonton mana-mana episod drama ini bolehlah menonton di tonton.com.my. Mulai Rabu ini drama Kerana Terpaksa Aku Relakan lakonan Izreen Azminda dan Amar Baharin akan mengambil alih tempat drama Aku Isterinya. Apapun suka tgk Mya dan Mika sweet jer kan hehehe.

P/s- Rasanya aku dah pernah baca Novel KTAR tu, novel yg dipinjam dari member dulu tapi aku x ingat sangat bila yang aku baca tu, tapi bila tgk sinopsis cite ni mmg familiar sgt mcm dah pernah baca..

♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

4 ulasan:

Farah Waheda Wahid berkata...

sempat tengok endingnya semalam....

kayyana berkata...

dalam cerita ni izzue islam memang tak pegang heroin tu.. nampak sangat ketara la yg die jg batasnye.. tp tetap rasa romantik dan suwit.. so spe kata nak berlakon jd suami isteri kene peluk peluk kene cium cium.. tak gak kan.. jadi je..hehehe.

timm bill berkata...

hehe..xlyan cita ni..

husna zahidi berkata...

husna tgk crita ni takde lah terok sgt lakonan anzalna dgn izzue..tp knapa bini izzue jeles sgt..:p

singgah dari blog syira lokman..:)

Related Posts with Thumbnails