-->

4 Nov 2018

Lazada 11.11 Blogger Contest: The Biggest One Day Sale

Lazada 11.11 Blogger Contest: The Biggest One Day Sale, 11.11 Shopping Festival, Lazada Sale, Lazada Malaysia, Lazada Blogger Contest,
Lazada 11.11 Blogger Contest: The Biggest One Day Sale

Lazada kembali lagi dengan Lazada 11.11 Blogger Contest sempena 11.11 Shopping Festival yang akan berlangsung pada 11 November 2018 ini di Lazada Malaysia. Lazada buat sale lagi secara besar - besaran gitu iaitu 11.11 Festival Membeli Belah - JUALAN SEHARI TERBESAR kini bermula!. Harga serendah RM1, diskaun hingga 90%. Baucar tunai berjumlah RM11,000,000 dan SLASH IT and SHAKE IT.

Apakah 3 produk (atau lebih) yang anda rancang untuk membeli sempena Lazada 11.11 Shopping Festival? Kongsikan Bersama kami!

1) (GENUINE) PINENG PN-963 10000mAh Lithium Polymer Power Bank PN963 - BLACK
Lazada 11.11 Blogger Contest: The Biggest One Day Sale, 11.11 Shopping Festival, Lazada Sale, Lazada Malaysia, Power Bank, 2018,
Salah satu produk yang aku rancang nak beli sempena Lazada 11.11 Shopping Festival nanti adalah Power Bank. Power Bank yang ada sekarang memang dah rosak, jadi kenalah beli baru nanti kan hehe. 

2) GTE 24-Piece Makeup Brush Set - Fulfilled by GTE SHOP
Lazada 11.11 Blogger Contest: The Biggest One Day Sale, 11.11 Shopping Festival, Lazada Sale, Lazada Malaysia, Makeup Brush Set,
Dah lama nak beli Makeup Brush Set ni tapi tak beli - beli lagi, jadi bila lazada dah buat sale ni bolehlah beli nanti, harga pun confirm murah.

3) Gucci by Gucci OUD edp for women 75ml spray/perfume (HIGH QUALITY )
Lazada 11.11 Blogger Contest: The Biggest One Day Sale, 11.11 Shopping Festival, Lazada Sale, Lazada Malaysia, Perfume Gucci,

Alang - alang harga dah murah, jadi aku bercadang juga nak beli perfume gitu, suka tengok bentuk botol perfume tu, unik dan comel sangat haha dan paling penting mestilah wangi kan. Jadi korang jangan lupa untuk shopping nanti okey sempena Lazada 11.11 Shopping Festival pada 11 November ini.
My Signature, Miss Banu Signature, Blog Miss Banu Story, 2018, Tandatanganku, Miss Banu, Tandatangan Miss Banu, Miss_Syahbanu,

7 ulasan:

  1. Alamak... Ekin pun kena dapatkan makeup brush set tu jugak lah.. hehehe

    BalasPadam
  2. Jemput join Planner 2019 Giveaway hehe :) https://messarah.blogspot.com/2018/11/planner-2019-giveaway-by-lullabyssz.html

    BalasPadam
  3. good luck. Moga dapat la barang yang dihajati tu kan.

    BalasPadam

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan komen anda di sini. Sila komen dengan berhemah yer.

My Random Post

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Miss Banu 2009-2017