-->

17 Nov 2011

~AisHwaRya Rai daPat Baby GiRL ^_^ ~


Salam sume..
haha baru dpt tau Pelakon Bollywood popular/Miss World 1994 iaitu Aishwarya Rai Bachan dah bergelar Ibu sekarang..hot mama gitu..dia dapat baby girl..
aishwarya rai ni menantu Amitab Bachan dan merupakan isteri Abhishek Bachan..baby girl aishwarya ni aku x tau la nama apa lak..yg penting belakang nama die mesti ada bachan hehee...
wow nampaknya baby girl tuh berkongsi bulan lahir yang sama dengan ibunya iaitu bulan November..
mesti comey dan cun macam ibunya bila besar nanti..
amitabh bachan membuat pengumuman dapat cucu pertamanya di Blognya tapi apa adress blog die aku pun x tau hahaha..manakala abhishek bachan membuat pengumuman menerusi twitter nya..
kehamilan Aishwarya Rai menjadi perhatian dunia..namun kelahiran anaknya tidak begitu diperbesarkan kerana di india diorang ni mcm ada adat2 tertentu sikit mengenai kelahiran baby ni..

Tiada ulasan:

Catat Komen

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan komen anda di sini. Sila komen dengan berhemah yer.

My Random Post

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Miss Banu 2009-2017