5 Jul 2013

Episod Akhir Drama Sebenarnya Saya Isteri Dia

Assalammualaikum..
Rasanya semua dah tahu malam ni ada drama SSID dan malam ni adalah episod akhir. 13 episod je drama ni tapi berjaya mencetuskan fenomena. Rasanya semua pun suka tengok drama Sebenarnya Saya Isteri Dia ni kan tambah2 ada Izzue gitu..Kalau minggu sudah drama ni memang trending kat Twitter, malam ni episod akhir lak konform trendingnyer laaa..hehe x sabar nak tengok Syaf dan Firash bersatu kembali selepas Syaf membawa diri merajuk gitu. Episod akhir mesti happy ending kan hehe sweet jer tengok Syaf dan Firash ni..teringat masa adegan diorang mengelak-ngelak depan nenek Firash dulu haha comel jer..
Kalau episod drama ni panjang lagi mesti lagi best..hehe apapun pada semua selamat menonton drama Sebenarnya Saya Isteri Dia ^_^

P/s-Suka tengok Izzue dalam drama ni sebab nampak kemas dan hensem hihi Tiz Zaqyah plak comel dan ayu gitu =)

♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

9 ulasan:

Sheila Eiman berkata...

tak sabar nak tonton drama ni...

Cik Nur™ berkata...

Suka firashh....
Suka syaf....
Tak suka rania....

Kena tgklah mlm ni..sbb last...mcm mana agknya adegan yg tak ada dalam novel di adakan...harap best.. !

keli menari berkata...

Masih menunggu pukul 9.hehe

dya bunga berkata...

xsabar nk tgk last episod cite ni...hihi

Che Rosliza Che Mat berkata...

tak sabar nak tgk...

Hanif Idrus berkata...

Tak follow cite ni..

lelamaisara berkata...

suke tengok tiz berlakon..hehehe

Masha Meisters berkata...

yeee...dah habis pun malam tadi...best! best! best! :-)

Deqla Manjew berkata...

dah habis pun.. suka..hepi ending.. ;)

Related Posts with Thumbnails