20 Jul 2013

Mohabbatein Day


Assalammualaikum..
Tetiba post pasal filem hindustan lama ni kenapa lak kan??hehe bukan pe cite Mohabbatein ni antara cite favourite aku..dah tengok beratus kali dah cite ni dulu sampai jemu pastu terus x tengok dah..sekarang ni rasa rindu nak tengok balik plak hehehe nasib petang ni pukul 6 petang di Astro Ria ada tayang filem2 SRK so minggu ni giliran cite Mohabbatein lak..harus tengok..walaupun cite ni dalam 3 jam lebih. Aku memang suka gandingan SRK ngan Aishwarya Rai..lagu2 dalam filem ni memang hafal kot hihihi..harus layan...channel Zee Variasi (108)tu asyik ulang filem2 yang sama jer menyampah jadinya..suka lagi chanel B4U dulu tpi dah ganti dgn Astro Bella lak..susah nak tengok filem bollywood yg baru2 dan best2 sekarang ni..

♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

7 ulasan:

miLa saim berkata...

same! mila pn giler hindustan..tp lum sampai tahap hafal sume lagu la..hehe..kat zee tu mmg..byk ulang citer yg same je..huh :(

timm_bill berkata...

Ala..ruginya tv rosak!

Cik Nur™ berkata...

tadi sebelum berbuka layan citer ni la.. :)

Maria Firdz berkata...

Sempat gak layan smlm.. Suka dgr lagu2 hindustan
. Heee

shafwan berkata...

singgah sat...dari segmen singgah sahur... http://sendiri.net

Myvitrd berkata...

hahaha ni mesti cerita semalam dekat TV ni.. hehehe

"Singgah Sahur Salam Ukhwah OhBlogger Malaysia - www.myvitrd.com"

Deqla Manjew berkata...

deqla pun suka citer ni.. x jemu kan.. hari tu ada tgk gak seblm berbuka.. tgk kat umah akak.sbb berbuka kat umah dia..umah sendri xdak astro..huhu..

Related Posts with Thumbnails