-->

13 Jul 2013

Segmen Jom Tambah Kenalan By MBS

Sticky Post
Post terbaru just scroll ke bawah
Assalammualaikum..
Okey hari ni saja2 nak buat segmen yang simple..hope ramai yg sudi join..

Syarat2 Segmen
1-Buat entry dan masukkan banner yang x berapa lawa kat atas ni dlm entry korang dan linkkan ke blog ini.
2-Letak tajuk entry- Segmen Jom Tambah Kenalan By MBS. (MBS tu maksudnya Miss BaNu Story)
3-Nyatakan Bilangan Follower Blog Korang sekarang dan target follower korang di masa akan datang.
4-Tarikh Tutup 13 Julai 2013

Aku akan update senarai peserta dari masa ke semasa so korang leh blogwalking..disamping tu aku akan promote senarai peserta di FB serta Twitter..moga semuanya mendapat faedah dengan join segmen ni..

Nak tengok Senarai peserta boleh klik kat bawah ni..

23 ulasan:

  1. sy join =)
    http://julymasquerade.blogspot.com/2013/07/segmen-jom-tambah-kenalan-by-mbs.html

    BalasPadam
  2. http://www.cikfie.com/2013/07/segmen-jom-tambah-kenalan-by-mbs.html

    BalasPadam
  3. salam... follow dan joined segmen ni

    http://adhiemenulis.blogspot.com/2013/07/segmen-jom-tambah-kenalan-by-mbs.html

    BalasPadam
  4. join:)

    http://merahsitulip.blogspot.com/2013/07/segmen-jom-tambah-kenalan-by-mbs.html

    BalasPadam
  5. yeayy.. miss banu wat segmen.. !! deqla joined..!! =)

    http://norumara.blogspot.com/2013/07/segmen-jom-tambah-kenalan-by-mbs_2.html

    BalasPadam
  6. http://darlieyana.blogspot.com/2013/07/segmen-jom-tambah-kenalan-by-mbs.html

    BalasPadam
  7. saya dah join !
    http://kisahsigadislavender.blogspot.com/2013/07/segmen-jom-tambah-kenalan-by-mbs.html

    BalasPadam
  8. http://www.jueazrin.blogspot.com/2013/07/segmen-jom-tambah-kenalan-by-mbs.html

    saya join

    BalasPadam
  9. http://babypinkbabyblue.blogspot.com/2013/07/segmen-jom-tambah-kenalan-by-mbs.html

    BalasPadam
  10. join :)

    http://edaeri.blogspot.com/2013/07/segmen-jom-tambah-kenalan-by-mbs.html

    BalasPadam
  11. join...

    http://duniakita1994.blogspot.com/2013/07/segmen-jom-tambah-kenalan-by-mbs.html

    BalasPadam
  12. http://umikasum.blogspot.com/2013/07/segmen-jom-tambah-kenalan-by-mbs.html

    BalasPadam
  13. selamat bersegmen miss banu.. :)

    BalasPadam
  14. ingatkan miss banu jon segmen..rupanya buat segmen..hehehe....

    insyaAllah...kalau bkesempatan bolehlah nur join... :)

    BalasPadam
  15. salam perkenalan :) saya join ye..

    http://coratcoretsibudaktembam.blogspot.com/2013/07/segmen-jom-tambah-kenalan-bu-mbs.html

    BalasPadam
  16. salam..saya join..=)

    http://meyrahumeyrah.blogspot.com/2013/07/segmen-jom-tambah-kenalan-by-mbs.html

    BalasPadam
  17. Join...

    http://ceritamayapersada.blogspot.com/2013/07/segmen-jom-tambah-kenalan-by-mbs.html

    BalasPadam
  18. http://nurfaezahabdullah1712.blogspot.com/2013/07/segmen-jom-tambah-kenalan-by-mbs.html

    BalasPadam
  19. wawa join ;)
    http://wawaluvaddien.blogspot.com/2013/07/segmen-jom-tambah-kenalan-by-mbs.html

    BalasPadam
  20. salamm...hai banu=)
    lama x singgah sini..=)

    singgah dr GA deqla..=)

    BalasPadam
  21. salam banu...abe kie dtg nak ucapkan selamat berpuasa n maju jaya dlm segmen ini. done follow here. tq.

    BalasPadam

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan komen anda di sini. Sila komen dengan berhemah yer.

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Miss Banu 2009-2017