16 Jul 2013

Latest News About JOZAN

Assalammualaikum..
Sejak dua menjak ni ada permintaan pembaca yg suruh buat entry pasal JOZAN sebab ramai yang rindu kat JOZAN lah ni hehe..last entry pasal JOZAN adalah review Final RL7 hari tu..Ada yg tanya aktiviti terbaru JOZAN..Aku pun tak tahu sgt rasanya Johan sibuk jadi deejay macam biasalah so kalau rindu JohaN dengar radio Era k..Kalau rindu Zizan tengok lah Melodi hehe n terbaru Zizan busy jadi Duta SoNy sekarang. Kalau rindu JOZAN pulak tengok lah video2 diorang yang lepas2 tu hehe..sebab aktiviti terbaru JOZAN, aku pun x pasti..hehe tapi kalau x silap Zizan ada terlibat dgn bbrpa program raya, rasenyer Johan pun ade gak tapi semua asing2 laa kalau as a JOZAN tu x pasti..
Yang Pasti selepas ini, ada beberapa Majlis Anugerah yang mana JOZAN tercalon di dalamnya tapi diorang tercalon secara individulah. Antaranya seperti Anugerah Melodi Raya, Anugerah Lawak Warna dan Shout Award. So peminat JOZAN jangan lupa mengundi..tapi mengundi tu biarlah seimbang & sama adil untuk JOZAN k. So untuk info lebih lanjut jangan lupa singgah BLOG JOZAN FC yer..
Lagi satu ada yang konpius dan bandingkan Blog aku dan Blog JOZAN FC..x payah bandingkan sebab admin kedua-dua blog adalah orang yang sama..so dalam blog ni adalah blog personal aku yang boleh aku merepek apa pun..tapi dalam Blog JOZAN FC tu semua info adalah tepat sebab tu blog Official jadi sorry kalau terlambat update kat blog tu. Apapun terus singgah kat situ k sebab mcm2 benda coming soon kat blog tu hehe n teruskan sokong JOZAN.

Semua Gambar Diatas credit to Iman Jozannerz.

P/s-Selamat Berpuasa semua...

♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

9 ulasan:

kayyana berkata...

kalau yana nak vote johan kat sini bleh tak? hihiih

shark berkata...

Naper ler anugrah bintang popular jozan x tercalon..
Diorg mmg layak kalu nk ikutkn.

Chic Na berkata...

sejak RL7 habis mmg xdgr cerita langsung.. zizan ada la tgk kt melodi.. huhu

Cik Aini berkata...

hamboii
sweet nya jozan
tp smp skrg x jemu tgk balaik maharaja lawak yg ada depa dua ni :)

Cik Nur™ berkata...

a'ahkan, lama tak dgr kisah jozan....
masing2 bz yea..

aynora nur berkata...

saya pun minat jozan, singgah jap lepas sahur dari segmen ohblogger HH

Deqla Manjew berkata...

deqla bantah kalo depa bergerak solo..!! haha.. mesti nak depa berdua jugak.. ibarat irama dan lagu tak dpt dipisahkan... ;)

Maria Firdz berkata...

minat juga dgn Jozan sbb lawak diorg mmg spontan.. bakat semualajadi.. :)

Hanif Idrus berkata...

harap-harap dia orang menang banyak anugerah!!

Related Posts with Thumbnails