5 Ogo 2013

Top 10 Artis Wanita Korea Paling Jelita

Assalammualaikum..
Baru2 ni ada tengok rancangan Im Curious About It & dlm rancangan tu die senaraikan top 50 Artis Wanita Korea paling cantik berdasarkan undian orang ramai..so kat sini aku senaraikan top 10 je hehe jom tengok..

1)Kim Tae Hee
Berdasarkan undian Kim Tae Hee berada di tempat teratas sekali..
2)Shin Min Ah
Ni artis yang aku suka..comel dan qiut jer
3)Lee Min Jung
4)Song Hye Gyo
Suke gak dgn die ni..sgt comel n sweet..
5)Lee Na Young
6)Han Ga In
7)Han Ye Seul
8)Su Ae
9)I.U
10)Yoona
Inilah senarai teratas yang aku tengok dlm rancangan tu..sape yang paling lawa menurut korang?? Artis Korea mmg lawa2 tapi tak semuanya semulajadi sebab banyak yg buat pembedahan plastik, betulkan hidung, mata , pipi dan segala macam. Ramai artis Korea terutama yg perempuan buat pembedahan plastik sebab tu nampak lawa jer..Walaubagaimanapun ada gak yg natural beauty yang langsung x buat pembedahan plastik contohnya dlm senarai diatas seperti Shin Min Ah, Song Hye Gyo, I.U, Yoona. Selain Artis Wanita, Rancangan tu ada gak senaraikan top 50 Artis lelaki Korea paling Handsome yang dapat num 1 adalah Won Bin tapi die ni macam dh lama x berlakon tapi still dpt undian tertinggi..
P/s-Artis mana yg korang rasa paling lawa?komen kat bawah ni k..

♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

15 ulasan:

Deqla Manjew berkata...

smuanya x lawa..hahaha.. tp yg no 2 tu mmg cute.. ;p

shark berkata...

susah nk pilih nie..
suma x knal..
knal yoona jer dr GG..
ji hyo xdek ker..
hehe.

kopi pasta berkata...

ehh... park shin hye takdaaaaaa...

BaNu Syah berkata...

Shark- Song Ji Hyo berada di tempat ke-17 saya letak top ten jer dlm entry ni..

kopi pasta- Park Shin Hye x masuk dlm senarai huhu

Che Rosliza Che Mat berkata...

Akak suka IU dengan Song Hye Gyo hihihi...lagi sorang jo song min..

Hanif Idrus berkata...

Aku rasa M. Nasir kot..hehehe

Cik Nur™ berkata...

oooo...won bin mmg hensemm.. :)

BaNu Syah berkata...

@Hanif Idrus M.Nasir ek hihi jelitanyer die hahaha

Tanpa Nama berkata...

@shark running man ?

Tanpa Nama berkata...

paling suka Han ga in..babyface...
Han hyo joo pon ok..iras song hye kyo..

Tanpa Nama berkata...

iu!!

Tanpa Nama berkata...

Su Ae tu cantik lah.. Sy suka T-ara's Park Jiyeon ;)

Katsumi Chel berkata...

Aku sokong Song Ji Hyo.. Sedihnya aku dia x di top 10.. (walaupun rambut dia slalu .. tw lh kan?)

Tanpa Nama berkata...

Dikabarkan Yoona ada melalukan pembedahan plastik tp x pastilah.. Wallahualam...

Tanpa Nama berkata...

Number 9 lh cute btul.....

Related Posts with Thumbnails