6 Ogo 2013

Fenomena Game Candy Crush

Assalammualaikum..
Ramai buat entry pasal raya sekarang ni kan hehe..excited nk beraya dah semua hihi..kali ni nak cite pasal game yg famous kat FB tuh hehe..ramai jer yg dok mintak life ni hehe. Tak dinafikan game Candy Crush tu qiut, sweet n colourful gitu. Disebabkan ramai yg suka main game ni, maka aku pun try laa main game ni nak tengok best sgt ke game ni..pas dah main baru tahu simple n sweet jer game die, interesting tapi kurang berjaya untuk buat aku ketagih main game ni..
Aku main sekejap jer pastu berhenti dah..aku mmg jarang main game Facebook ni. Last game kat FB yang berjaya buat aku giler sekejap adalah game Merlin hehe..syok game tu sebab grafik die cantik, kreatif,music pun best n lagi best ada suara Colin Morgan (Merlin) yang jadi pencerita dalam game tu. Memang hari2 gak la mengadap game tu sampai stuck kat level berapa ntah sebab tahapnya dah makin susah jadi asyik stuck jer..so lepas tu terus berhenti hehe tak main dah game tu..hehe.
Kadang2 aku rajin gak download2 game dari internet hihi..berbalik pada game candy crush ni mmg ramai yg suka main termasuklah golongan artis hihi tpi apapun mmg suka tgk grafik candy crush ni sbb cantik n warna warni.

♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

6 ulasan:

Norhasniza Khalid berkata...

mama pun obses jugak main benda ni.. hihi

Selamat Hari Raya Aidilfitri dan Maaf Zahir Batin..

Cik Nur™ berkata...

Nur skrang stuck dekat level 92...grrrrr

Norhazlina Mohd. Zaki berkata...

Dah lma tinggalkan games2 nie..tak sempat dan takut ter addict..huhuhu...

Cik Misya (Aimi Syahirah) berkata...

Salam blogger hebat! Jom join http://www.aimisyahirah.com/2013/08/contest-saya-nak-duit-raya-cik-misya-v2.html Salam Aidilfitri.:)

Deqla Manjew berkata...

deqla main game tu dulu..tp sekerat jln.. cpt bosan.. now hubby yg gian main game tu..hihi

Hanif Idrus berkata...

Selamat Hari Raya Aidilfitri Buat Semua Rakan-Rakan Blogger ..
Blogwalking Malam Raya...hehehehe.

Dari Hanif Idrus Blog and Family.
Thanks be my friend

Related Posts with Thumbnails