-->

7 Dis 2013

Masih Aku Cinta- Shila Amzah


Biarpun kau tak lagi ada dengan ku
Takkan ku bisa melupakan mu
Caramu memanggil nama ku
Terasa seolah kau masih ada


Jauh di dalam sanubari ku

Tak ku relakan pemergianmu
Namun ku, kan selalu doakan mu
Agar kau takkan terus terluka

Kau kan temui bahagia
Walaupun aku tidak bersama
Jangan kau gusar
Aku akan selalu ada
Dari jauh engkau masih ku cinta
Dari jauh aku masih mencinta


Takkan pernah ada penggantimu
Yang mempertahankan ku sepertimu
Satu dunia,menentang cinta kita
Akhirnya kita terpisah jua

Yang mengenal mu cuma aku
Tidak ku menyesal mencintaimu
Yang ku harapkan
Kau juga mendoakan ku



Best gak lagu ni, video klip die pun best, ada Johan Asaari gitu..tarikh video muzik ni release pun mcam ngam2 dengan kontroversi yg melanda Shila, Johan dan Lana tu. Jalan cerita muzik video ni pun mcm kena sangat huhu. Pendek kata mmg layan laguuu ni..

8 ulasan:

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan komen anda di sini. Sila komen dengan berhemah yer.

My Random Post

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Miss Banu 2009-2017