15 Dis 2013

Dilema Bila Mendownload

Assalammualaikum..
Sesape yang rajin mendownload Movies/Video/Game atau apa2 jer pasti pernah menghadapi masalah Lost Connection ni. Dah lama menunggu tetiba lost connection lak haha pengsannn hihi. Tu belum lagi bila kita mendownload lagi n masalah yang sama berulang dua tiga kali hihi rasa nak hempuk jer laptop tu hehe..tapi tu memang masalah biasa yg sering terjadi pada mereka yg gemar mendownload ni semua.

♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

6 ulasan:

timm_bill berkata...

Haha! Sakit ati gila!

Chic Na berkata...

pernahhh.. memanglah sakit hati rasa nak sekeh2 je pc tu.. hahah..

Mieya Atiera berkata...

Mieya suka download lagu. Kalau guna wifi memang takde masalah sangat. Tapi bila guna broadband nie. Ya ampun, seksa benau menunggu nya

Qaseh Wee berkata...

ha ha , selalulah kena . dah 100 % dload , tetiba lak ... bukan sbb connection tapi server ... hurmmm

Maria Firdz berkata...

jrang hadpi situasi ni... sbb guna hotspot...

Deqla Manjew berkata...

haha.. mmg sakit hati nak dkt habis donlod tetiba lak lost connection!

Related Posts with Thumbnails