-->

13 Apr 2014

Handphone Waktu Dulu-Dulu

Assalammualaikum..
Sape pernah guna HP kat atas ni hehehe. Hp ni mmg popular dulu, kalau terjatuh kat lantai still elok n tak rosak, tahan lasak tapi zaman sekarang ramai dah guna smart phone dah hehe.

9 ulasan:

  1. ada2,smpai sekarang ad..
    simpan buat kenangan..
    boleh tnjuk kat cucu bila tua nanti..ngehngeh..

    BalasPadam
  2. Hehe :) Ayah dan mak still simpan lagi handphone ni hiks.Memang tahan lasak

    NEW ENTRY: Mengumpat

    BalasPadam
  3. sekarang masih ade. tp simpan je. ikut peredaran zaman. =)

    BalasPadam
  4. saya pn ada simpan lg. Tapi mostly semua nya dah rosak...

    BalasPadam
  5. Pernah pakai 1112 dan 3310 . Sekarang susah nak cari .

    BalasPadam
  6. ade.... smpai sekarang masih simpan sebab yg bg tu ayah saya. hehehe.

    BalasPadam
  7. prnh pakai 3315 gan sabun..huhuu masa tu ada nfon kemas xsangga la,,huhuu

    BalasPadam

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan komen anda di sini. Sila komen dengan berhemah yer.

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Miss Banu 2009-2017