13 Apr 2014

Handphone Waktu Dulu-Dulu

Assalammualaikum..
Sape pernah guna HP kat atas ni hehehe. Hp ni mmg popular dulu, kalau terjatuh kat lantai still elok n tak rosak, tahan lasak tapi zaman sekarang ramai dah guna smart phone dah hehe.

♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

9 ulasan:

mirza syazwina berkata...

ada2,smpai sekarang ad..
simpan buat kenangan..
boleh tnjuk kat cucu bila tua nanti..ngehngeh..

Adam Faiz berkata...

Hehe :) Ayah dan mak still simpan lagi handphone ni hiks.Memang tahan lasak

NEW ENTRY: Mengumpat

Malaysia Tercinta berkata...

Haha nostalgia ni :)

farmiey haniera berkata...

sekarang masih ade. tp simpan je. ikut peredaran zaman. =)

Jia Rizaira berkata...

saya pn ada simpan lg. Tapi mostly semua nya dah rosak...

Karimah Zulkafali berkata...

Haha pernah pakai 11112 :D

Wanie Zunidan berkata...

Pernah pakai 1112 dan 3310 . Sekarang susah nak cari .

kayyana berkata...

ade.... smpai sekarang masih simpan sebab yg bg tu ayah saya. hehehe.

Deq's Qienz berkata...

prnh pakai 3315 gan sabun..huhuu masa tu ada nfon kemas xsangga la,,huhuu

Related Posts with Thumbnails