27 Apr 2014

Komedi 24 Jam Astro Warna Diiktiraf Oleh The Malaysia Book Of Records

Assalammualaikum..
Tahniah buat Astro Warna kerana berjaya anjurkan program komedi selama 24 Jam tanpa henti dan secara langsung bermula pada 25 April, 10 malam hingga 26 April 10 malam. Kejayaan ini turut diiktiraf dan masuk dlm The Malaysia Book Of Records. Tahniah untuk semua pelawak yang bersengkang mata tak tido untuk menjayakan semua program yg mereka terlibat. Nampak letih muka2 pelawak ni terutamanya bagi mereka yg terlibat dgn byk program komedi.
Walaupun takde program yg melibatkan JOZAN secara bersama-sama, namun dlm Final Skool Of Lawak yg dihoskan oleh Johan n Jep, Zizan telah datang dan menjadi penonton disitu. So Sweet, sempat Johan mention kehadiran Zizan di klngan penonton yg menonton Final SOL itu. Zizan turut terlibat dlm Karoot Komedia pada pukul 3 pagi n dikhabarkan Zizan bakal join Karoot Komedia musim baru. Alangkah bestnya kalau Johan pun Join KKX musim baru, konform gempak hihi. Jep, Rahim, Shahrol, Dato Ac Mizal antara mereka yg terlibat dlm byk program. Bagi aku program paling kelakar sekali adalah Super Spontan, best giler, meriah sangat, ikut suka hati diorang jer nak main camne hihi siap nyanyi lagu raya lgi, mmg terbaik.

♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

4 ulasan:

Jia Rizaira berkata...

terbaik diorang ni..penat lelah pelawak2 negara demi menggeletek hati penonton untuk tersenyum dan sentiasa ketawa..

Yana Libra berkata...

ade dgr kat radio, tp xde astro la..hehe~

farmiey haniera berkata...

JOZAN tetap dihati. memang terbaek la diorang ni.

mii berkata...

Takde video ke?

Related Posts with Thumbnails