26 Apr 2015

Permainan Best Masa Dulu2 - Main Getah

Assalammualaikum..
Zaman aku kecik2 dulu, ni antara permainan yang selalu budak perempuan main masa waktu lapang. Aku panggil permainan ni Main Getah / Lompat Getah. Mungkin kat tempat lain, nama permainan ni berbeza sikit hihi. Kalau ada yang terror lompat tu, maybe boleh lompat sampai paras kepala gitu hihi. Sekarang ni budak-budak semua main games dalam phone/laptop jer kan, x taulaa ada lagi ker yg main permainan ni..Apapun ni semua kenangan time kecik2 dulu..

♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

2 ulasan:

cik violet berkata...

same la. dulu pon suka main lompat gatah ni :)

Razfira berkata...

suka main tapi x hebat. slalu mati awal

Related Posts with Thumbnails