7 Apr 2015

Sesi Review Produk - Miracle Body Lotion


Assalammualaikum..
Hari ni aku nak Review satu produk yang aku gunakan baru-baru ini, produk yang aku maksudkan adalah Miracle Body Lotion. Produk ini adalah keluaran dari Ayus Line Sdn Bhd atau turut dikenali dengan nama Ayus Fashion. Rasanya lebih elok jika aku start bercerita dari jenama AYUS tu sendiri, yang mana jenama AYUS ni adalah satu jenama yang sedang meningkat naik di dalam industri pelangsingan dan pembentukan badan untuk wanita. Antara produk AYUS adalah pakaian dalam pembentukan badan, bengkung mama, mandian herba serta losyen pelangsing badan. Untuk keterangan lanjut korang boleh pergi ke website mereka di -> www.ayusline.com 
Berbalik semula pada produk Miracle Body Lotion ni, produk ini sememangnya tengah hangat di pasaran sekarang ni, ianya dijamin halal, selamat digunakan, tiada kimia berbahaya serta berdaftar dengan Kementerian Kesihatan Malaysia. Mempunyai kandungan 150ml serta harga yang berpatutan iaitu hanya RM 59.00 saja. Miracle Body Lotion merupakan losyen keluaran Malaysia yang pertama berasaskan kopi dengan campuran bahan-bahan aktif yang terbukti berkesan. Ia berbeza dengan produk losyen pelangsing lain kerana selain dari mengecilkan serta membakar lemak, ia turut mengandungi minyak pati kacang soya dan capsaicin yang biasa terdapat dalam produk antarabangsa.
Hanya dengan dua kali sapuan setiap hari, ia bukan sahaja membakar lemak, membuang angin dan air berlebihan dalam badan, malah ianya juga mengandungi spirulina untuk mengaktifkan kolagen semulajadi untuk kulit yang lebih tegang dan cantik. Selain mencerahkan kulit serta melindungi memperbaiki dan menjadikan kulit lebih lembut, lembab dan sihat. Memang rasa syok guna losyen ni sebab ianya sangat wangi tau, disamping teksturnya yang lembut, pekat dan cepat menyerap serta tidak melekit mahupun berminyak. Sapu sedikit saja losyen ni di kulit untuk test kepanasannya, jika nak lebih rasa panasnya bolehla tambah sikit lagi, tapi seeloknya sapu sedikit saja bagi kulit yang nipis.
Aku suka pakai Miracle Body Lotion ni sebab kulit makin lembut bila dah selalu guna. Selain rasa hangat losyen yang selesa serta berbau wangi. Antara kesan yang dijangkakan setelah korang menggunakan Miracle Body Lotion ni selepas 6 minggu penggunaan adalah seperti berikut:-
~ Paha, Lengan makin kecil dan terbentuk
~ Perut kempis, kulit cerah dan selulit pudar
~ Berat badan turun dan makin langsing
~ Mengurangkan selulit sehingga -37 %
~ Mengecilkan ukurlilit sehingga -3.8 cm
~ Kulit semakin cerah dan lembut
~ Kulit Tegang dan tidak mengeleber
~ Meningkatkan aktiviti kolagen untuk kulit yang lebih cantik dan muda.

Cara-cara untuk membuat pembelian produk Miracle Body Lotion ini adalah seperti berikut-
Website- www.ayusline.com
Facebook- ayusofficial
Instagram- ayusofficial
SMS/Whatsapp- 012-4872378 / 012-4872679
Email- ayusline@gmail.com
Hashtag- #miraclebodylotion

♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

1 ulasan:

Cetusan Minda berkata...

melangsingkan perut tu yg jadi menarik tu ...

Related Posts with Thumbnails