7 Jun 2013

JOZAN Di Minggu KeLapan Raja LaWak Musim Ke-7

Assalammualaikum..
Tak lama lagi dah nak final RL7 dah..sekejap jer dah dekat 9 minggu dah RL7 berlangsung..korang dah nampak ke siapa yg layak jadi juara RL7?? Haha entahlaa jom tengok apa yang menarik di minggu ke-8 RL7 ni..

Antara Yang Menarik Di Minggu Ke-8 RL7
-Tema minggu ke-8 adalah Sukan dan Silent Komedi..
-Selepas Persembahan Kump Okay, JOZAN dan AC bercakap dalam loghat Negeri Sembilan..pastu Zizan cakap kat AC yang die org trganu x paham loghat Negeri Sembilan hehe..
-Ketika Johan nak buat promo, Zizan ada cakap kat Johan "Janganlah marah,kenapa garang sangat ko hari ni" pastu terus Johan cakap dalam nada yang slow dan manja, terus Zizan ckp "alaaa manjanyerrr hehe"
-Selepas Boy selesai dgn persmbahan die, JOZAN pun datang, sempat Johan tiru gaya dan cara cakap Nasir Bilal Khan hehe..
-Sebelum Juri nak beri komen pada kumpulan Sakan, Zizan sempat cakap seluar Johan ketat, terus AC Mizal ketawa giler2 sampai Apek pun nk ketawa n susah nk bagi komen hihi.

-Masa Kumpulan Gamat tengah buat persembahan, JOZAN pun join sekaki dengan berlakon tengah bawa motor, Johan Bawa motor siap pakai helmet terbalik warna merah manakala Zizan lak jadi pembonceng n pakai helmet warna pink gitu..pas habis berlakon JOZAN masuk ke belakang pntas balik n keluar semula. Kemudian Johan sempat cakap kat kump Gamat "Benda 2 jam jer kau bangun,aku tumbuk muka kau nanti" Ac dah gelak2 dgr Johan cakap macam tu..
-Time Johan tengah baca cara2 nk mengundi kump Gamat, Zizan dgn helmet pinknyer tu dok berlegar-legar belakang kump Gamat, last2 AC cakap camni "yang helmet pink tu nealofa ek?" pastu semua pun ketawa hehehe..
-Sewaktu Apek tengah beri komen untuk kump Bora, JOZAN dok sibuk berposing untuk photographer yang ada kat situ, perlbagai gaya diorang buat, gaya qiut, gedik semua ada hihi.
-Masa JOZAN nak perkenalkan Kump Okay untuk tugasan yg kedua, JOZAN sempat dok speaking english versi huru hara dan mengundang tawa penonton hehe
-Time isma nak beri komen jer mesti semua, termasuk juri2 dan JOZAN jadi risau kalau die komen berjela-jela hihi
-Pas Johan cakap undian ditutup, die terus buat gaya manja2 pastu gi kat Zizan n cakap "Babe cakaplah pasal kita nak rehat tu" pastu Zizan lak cakap "Yang Mana2x" sambil pegang bahu Johan n angkat kaki die sebelah, kemudian Johan terus dekatkan diri die ngan Zizan, pastu macam biasa Zizan terus terduduk atas lantai hehehe tak lama pastu Johan lak buat aksi yang Zizan buat tadi dan Zizan terus gelak2..sweet masa ni..hehe..
-Minggu ke 8 tiada penyingkiran..

Suka tengok Friendship JOZAN ni tengoklah situasi diatas hehe JoHaN sekeluarga gi tengok wayang Filem Baru ZizaN iaitu Bikers Kental di pawagam..so sweet Johan support kawan baik die, Zizan dengan tengok filem Zizan di pawagam..Zizan pun siap cakap terima kasih n i love you lagi x leh blah dengan maid Johan pun masuk cerita diatas sekali..haaha. JOZAN sweet as usual..walau apa jadi tetap kawan baik..cuma x leh blah ada jer peminat yg suka berat sebelah x leh support dua2..huhu


♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

7 ulasan:

Cik Nur™ berkata...

hahaha..tergelak nur baca tweet depa tu...

Tanpa Nama berkata...

Suka miss banu...tertunggu2 review ni...wlpn slalu tgk jozan di tv...mesti nk tunggu jugak review miss banu ni...congrats dear! Jozan dlm RL 7 ni mmg sgt happening, selamba n sgt la mesraaaaa kn?

Cinta Misteri berkata...

hahaha....lawak giler bikers kental tu. CiM pown baru tengok smlm.

Chic Na berkata...

eh eh diorang ni mmg sweet la. huhuhu..

Hanif Idrus berkata...

Mereka yg terbaik

Deqla Manjew berkata...

hahahahaa.. ada2 je la dorang ni..sakat menyakat tu yg buat dorg tmbh sweet tau.. comel pic dorg yg 1st tu! =)

wan nurul hezrina abd halim berkata...

serius nurul tak tgk raja lawak musim nie...terkejut tup2 dah final.huhu

Related Posts with Thumbnails