10 Jun 2013

Running Man Episod 148

Assalammualaikum.
Ni episod minggu sudah iaitu episod 148..bagi aku best gak episod ni..tapi aku paling suka episod 147 tu best sgt. Episod 149 dah tayang di Korea ahad lalu so esok lusa dah keluar dah kat internet..aku x buat review utk episod ni sebab kalau buat mmg panjang sgt hehe so korang tengok sendiri lah episod 148 ni hehe..part paling x leh blah masa diorang bagi soalan matematik kat K.Joong Kook, diorang suruh die jawab, tanpa guna kertas n kalkulator, terus die jadi blur nak jawab hehe n kesian kat So Yi Hyun dgn Kwang Soo terpaksa menjerit-jerit kat tengah2 laut sbb takut. Selagi K.Joong Kook x jawab dgn betul selagi tulah diorang akan dilambung-lambung kat laut tu hehe..jom layan..

Full Episode (148) R.Man


Nak Baca Review Running Man Episod 147 boleh klik SINI..


♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

4 ulasan:

Cik Nur™ berkata...

huhuhuhu....

Nur tak berkesempatan lagi nak layan running man ni..

Deqla Manjew berkata...

xtau camne la citer ni..siyes.. x penah tgk pun..haha

Deq's Qienz berkata...

xpernah tgk cite nih..

izan mama mia berkata...

xpernah tgk citer nih

Related Posts with Thumbnails