30 Jun 2013

OST Gu Family Book- Korean Drama



Assalammualaikum..
Akhirnya habis gak tengok drama Korea yang terbaru ni yang bertajuk Gu Family Book lakonan Lee Seung Gi ngan Suzy. 24 episod kesemuanya. Drama ni antara drama terbaru yg popular di Korea serta mendapat rating yang tinggi. Kalau dulu Lee Seung Gi berlakon dlm cite My GF is a Gumiho yg mana Shin Min Ah yang jadi GumiHo kali ni die lak yang jadi Gumiho versi lelaki punya lak. Gumiho tu boleh diibaratkan ala2 serigala jadian gitu..heehe..nanti aku buat review drama ni..kali ni just nak share lagu yang ada dalam drama ni..sedap gak lagunyer, tambah2 dinyanyikan sendiri oleh hero da heroin cite ni..lagipun Lee Seung Gi ngan Suzy memang asalnya penyanyi and kemudian diorang jadi pelakon. Jom layann

Lagu-Last Word nyanyian Hero cite ni-Lee Seung Gi


Lagu-Dont Forget Me nyanyian heroin cite ni-SuZy



♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

5 ulasan:

Deqla Manjew berkata...

sungguh peminat setia citer korea miss banu ni..

dear xila berkata...

owww heroin ni belakon dlm cite arang tu eh hehe

BaNu Syah berkata...

dear xila-heroin ni x berlakon cite Arang,salah orang ni hehe

Maria Firdz berkata...

Lma x tgk citer korea...

Syahadat Cinta berkata...

assalamualaikum..:)...kat blog nie ade x laman untuk download drama korea?? :)

Related Posts with Thumbnails