-->

30 Jun 2013

OST Gu Family Book- Korean Drama



Assalammualaikum..
Akhirnya habis gak tengok drama Korea yang terbaru ni yang bertajuk Gu Family Book lakonan Lee Seung Gi ngan Suzy. 24 episod kesemuanya. Drama ni antara drama terbaru yg popular di Korea serta mendapat rating yang tinggi. Kalau dulu Lee Seung Gi berlakon dlm cite My GF is a Gumiho yg mana Shin Min Ah yang jadi GumiHo kali ni die lak yang jadi Gumiho versi lelaki punya lak. Gumiho tu boleh diibaratkan ala2 serigala jadian gitu..heehe..nanti aku buat review drama ni..kali ni just nak share lagu yang ada dalam drama ni..sedap gak lagunyer, tambah2 dinyanyikan sendiri oleh hero da heroin cite ni..lagipun Lee Seung Gi ngan Suzy memang asalnya penyanyi and kemudian diorang jadi pelakon. Jom layann

Lagu-Last Word nyanyian Hero cite ni-Lee Seung Gi


Lagu-Dont Forget Me nyanyian heroin cite ni-SuZy


5 ulasan:

  1. sungguh peminat setia citer korea miss banu ni..

    BalasPadam
  2. owww heroin ni belakon dlm cite arang tu eh hehe

    BalasPadam
  3. dear xila-heroin ni x berlakon cite Arang,salah orang ni hehe

    BalasPadam
  4. assalamualaikum..:)...kat blog nie ade x laman untuk download drama korea?? :)

    BalasPadam

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan komen anda di sini. Sila komen dengan berhemah yer.

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Miss Banu 2009-2017