22 Jun 2013

SupRise ZizaN For JoHaN

Assalammualaikum..
Hari ni nak cite pasal JOZAN hihi ada something sweet yang berlaku ahad lalu..kalau Jozannerz konform semua dh tahu pasal ni. Sebenarnya 13 Jun yg lalu adalah Birthday JoHaN. Zizan punya besday dah lepas dah April lalu, so 16 Jun 2013 JoHaN ada buat Majlis Sambutan Hari Lahirnya sekali dengan Kenduri Kesyukuran serta Kenduri Menyambut Ramadhan di Hotel Flaminggo kalau x silap hehe..So ramai peminat yang hadir antaranya dari Johan FC, JOZAN FC, Johan FC SG, JTF, Anak2 Yatim pun ada sekali. Macam aku memang x gi sbb biasalah dok jauh, aku dengar cerita2 dari mereka2 yang pergi ke Majlis tu..nampaknya semuanya memang enjoy kat sana..paling tak dijangka adalah kehadiran Zizan.
Memang ramai yang tak sangka Zizan akan datang sebab dengar cerita Zizan x berapa sihat, pastu ahad ritu die busy dgn Melodi pastu die nak gi Paris lagi tapi die tetap muncul di Majlis JoHaN. Sweet kan..Paling sweet bila Zizan datang je, die terus cari JoHaN and masa tu pulak JoHan tengah makan, Bila Zizan nampak Johan terus die peluk Johan dari belakang n Kiss Pipi JoHaN hehe jeng jeng jeng..so sweet..kali kedua Zizan kiss pipi Johan hihi..tapi sayangnyer xde gambar or video sebab majlis JoHan tu private party, jadi Fans yang datang x dibenarkan ambik gambar, jurukamera disediakan disana. Aku sendiri pun x jumpa banyak gambar pun, jumpa sikit2 jer..video pun sama x de..jadi sweet moment JOZAN tu memang x dapat dirakamkan atau divideokan hanya individu yang melihat adegan tersebut jer yg menceritakan so korang bayangkan sendiri lah ek hihihi..
Selain tu JOZAN ada main games jugak kat sana..maybe games dalam Super Spontan dulu tu kot..hihi jadi sape yang gi memang bertuah kot..sebab JOZAN in The house..kiteorg yang duduk jauh dapat dengar cerita jerlaa dari diorang yang gi tu hehe..nak buat camne redhooo..hehehe Dulu masa Sambutan Besday Zizan tahun 2011 kot JoHaN ada datang (Tgk gmbar atas ni) kali ni Sambutan Besday JoHaN, Zizan lak yg datang..seri gitu hehe..Selain Zizan, Afdlin Shauki pun ade datang Majlis Johan tu.
Lastly ada jumpa Picture peminat bertuah yang dpt bergambar dgn JOZAN ahad hari tu..credit to owner picture diatas..

♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

10 ulasan:

are_lin@yu berkata...

alolo sweetnya jozan ni..sahabat sejati.hehe

Deqla Manjew berkata...

sweet sokmo demo nih.. amboihh zizan nmpk malu2 kucing lak bergmbr dgn awek tu.. kehkeh..

kacang buncis berkata...

hehe taun depan nk g la..heheheeh angan2 jela

Farah Waheda Wahid berkata...

mereka memang berkawan baik dan rapat kan... *_^

Solehah Shamsuddin berkata...

aww zizan kiss johan? sweet sgt2 la :)

Cik Nur™ berkata...

sweet la diorang niii...

Chic Na berkata...

wahh ada adegan kiss2 lagi.. sweetnya. hihi..

wanie wippy berkata...

kak banu.. wanie saksi sendiri adegan kiss tu.. mmg teruja habes la... hehe.. zizan siap main musical chair. johan kat tepi gelak je tgk zizan.. akk nk gmbr ke. wanie ad la siket2..

Si Matatajam berkata...

Sweet sangat tengok depa ni kan... Hope kekal la persahababatan tu

qangqorea neon berkata...

Sem0ga psbtn jozan ttp utk selamalamanya . . .friendship jozan . . . Hpy besday!

Related Posts with Thumbnails