24 Jun 2013

SupRise ZiZaN For JoHaN Part 2

Assalammualaikum..
Hari ni nak cite pasal JOZAN..Sebelum tu semua dah baca tak entry ni -> (SupRise ZizaN For JoHaN).. hehe..ni ada jumpa gambar lagi masa majlis JoHaN tu..credit untuk blog JoZaN Fc gambar ni ada JoHaN,Zizan & Ozlyn sweet jer..ramai gak yang mintak nak tgk gambar Zizan Kiss pipi JoHaN tu termasuklah aku hehe tapi masa adegan tu memang xde sape yang sempat tangkap gambar sebab tak silap aku masa tu diorang semua tengah makan. Jadi semua berlaku sekelip mata jer xde sape yg ambik gambar..maybe semua terkejut tengok Zizan datang pastu semua terus terpaku tengok kesweetkan JOZAN hehe..untunglah sape yang gi bukan senang nak tengok JOZAN dalam satu event tau sebab masing2 busy..
Gmbar atas ni credit to Jozannerz Dsyg

Apapun jumaat ni dah Final Raja Lawak Musim Ke-7 n JOZAN is back hehe..

♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

5 ulasan:

Aimaniman Ezaiza berkata...

akak pun minat JOZAN, lawak yang natural...
tapi sejak akak tak langgan warna lagi, tak dapek aaah nak nengok jozan ke apa ke...

AMEERUL ASHRAF berkata...

Hye.. lama dah rasanya tak BW ke sini :)
Salam Nisfu Syaaban :)

JOZAN tetap di hati.. HEHE!

Deqla Manjew berkata...

minat depa wlupun x dpt nk tgk sbb xde astro..hihi..

are_lin@yu berkata...

sgt2 sweet dorang ni kan..

Nyue berkata...

luv jozan forever..huhuhu

Related Posts with Thumbnails