17 Feb 2016

Episod Akhir Cinta Si Wedding Planner

Berakhir sudah drama Cinta Si Wedding Planner yang ditayangkan untuk Slot Akasia Tv3. Selepas ini drama Tundukkan Playboy Itu akan menggantikan drama Cinta Si Wedding Planner ini. Ending untuk episod akhir drama Cinta Si Wedding Planner ni mestilah happy ending kan, walaupun pada awal episodnya, Zara masih tidak sedarkan diri di hospital manakala Shira pula cuba membunuh Zara di Hospital. Dalam episod akhir ni gak baru laa penonton tahu siapa Shira dan Nadia sebenarnya yang mana Shira telah lama meninggal dunia ketika masih remaja lagi manakala Nadia pula mengalami gangguan jiwa selepas kematian kembarnya itu. Kejap Nadia jadi diri nyer, kejap plak die jadi Shira hehehe. 
Kemudian Nadia masuk hospital mental, n Zara pula bahagia dengan suaminya Faiz, n then Zara bersalin anak lelaki, pendek katanya happy ending gitu. Drama ni adakalanya aku tengok n adakalanya aku tak tengok hehehe. Nak kata drama ni best sangat tu takdelah, setakat biase2 jer..



♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

2 ulasan:

AinAthirah Anuar berkata...

tergantung la cerita ni . haih. byk yg tak hbis ceritanya

Nor Afidah Bte Che Azmi berkata...

drama melayu tak pernah tak happy ending..cuma kalau drama pasal ayah dan ibu ..tu yg sedih sikit..bagi akak..biasa2 je drama melayu ni..

Related Posts with Thumbnails