6 Feb 2016

Awok Tersingkir - Maharaja Lawak Mega 2016

Assalammualaikum..
Minggu Kedua Maharaja Lawak Mega 2016 menyaksikan Kumpulan Awok tersingkir selepas 2 minggu berturut-turut berada di kedudukan tiga terbawah. Kumpulan Awok dianggotai oleh Ain, Filzah dan Ayie gagal memikat penonton dan juri dengan lawak yang mereka sampaikan. Walaupun nampak diorang berusaha bersungguh-sungguh namun lawak diorang kurang menarik dan ramai sudah menjangkakan Kump Awok akan tersingkir awal. 4 Kumpulan mendapat 4 Ha dari juri adalah kump LoL, Joras, Bos dan Rayza. Kump Enjen tu aku dah lupa diorang dapat 3 or 4 bintang hehehe. Manakala Kavin dan Chilok berada dalam kedudukan bottom three. 

Banyak kumpulan yang dapat 3Ha jer dari juri. Rasanya untuk minggu kedua MLM2016 ini aku paling suka dengan sketsa dan lawak dari kumpulan JORAS. Memang menjadi perwatakkan orang giler tu haha, punchline diorang pun mmg meletop hahaha. Kump LoL pun not bad gak, menarik gak sketsa Rayza pasal isu malas dan rajin tu. Kump Bos paling x leh blah part seluar terkoyak haha, Paling tertunggu-tunggu mestilah tang part Ezad menyanyi tu haha walaupun sekejap jadilah kan.


♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

Tiada ulasan:

Related Posts with Thumbnails