25 Okt 2016

Episod Akhir Patahnya Sebelah Sayap

Episod Akhir Drama Patahnya Sebelah Sayap Tv3

Assalammualaikum..
Rasanya ramai yang tak sabar nak menonton episod akhir Drama Patahnya Sebelah Sayap ni kan, drama ni berjaya menarik minat penonton untuk menontonnya kerana jalan ceritanyer yang best, unik, lain dari yang lain dan berjaya buat penonton geram dengan watak2 dalam drama ni seperti watak Amzar lakonan Izzue Islam dan Mak Amzar tu. Penyabar sungguh si Alisya (Ummi Nazeera) ni, bila adik die dah meninggal baru la nampak Alisya ni jadi lebih berani gitu. Manakala si Amzar ni makin giler plak n Khuzairi A.K.A Abang Muka Ketat (Aeril Zafrel) pula mula rasa yang Alisha tak bersalah dan start rasa kesian kat Alisya ni. Apapun aku tak nafikan yang di permulaan jalan cerita drama ni memang ada sedikit persamaan dengan drama Korea Secret tu cuma bila masuk di pertengahan cerita, jalan ceritanya mula bertukar dan tak sama macam drama Korea dah. Hope lepas ni akan ada drama2 yang best macam cite ni sebab dah boring kot asyik2 kahwin paksa bagai ni.

♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

Tiada ulasan:

Related Posts with Thumbnails