27 Okt 2016

Spray8 - Penjagaan Luka Semulajadi Yang Perlu Dimiliki Oleh Anda

Spray8 Penjagaan Luka Semulajadi Untuk Pemulihan Yang Pantas

Assalammualaikum..
Secara tak sengaja aku menemui satu produk best ni iaitu Spray8, so lepas ni tak perlu rasa risau dah kalau korang memiliki kulit sensitif, mahupun kulit korang rasa gatal - gatal, Ruam, Melecur dan sebagainya kerana sekarang dah ada penyelesaiannya iaitu Spray 8. Bagi pencinta haiwan khususnya kucing seperti aku ni selalu berdepan dengan risiko kulit tercalar mahupun terluka akibat dicakar kucing, tambah - tambah lagi kalau kucing tu sedang bergaduh sakan dan kita yang akhirnya yang kena gigit mahupun dicakar sebab nak meleraikan pergaduhan tu hehe. Nasib baik Furley Bioextracts ada mengeluarkan produk Spray 8 ni dan menyelesaikan segala masalah berkaitan kulit ni. Spray 8 ni sebenarnya adalah produk penjagaan luka tradisional yang mengandungi ekstrak herba yang mampu merawat kulit anda dengan baik, melegakan rasa gatal, mengeringkan luka dengan cepat serta menggalakkan pertumbuhan sel - sel baru.
Spray8 ini adalah ramuan semulajadi untuk rawatan yang tidak meninggalkan sisa pada kulit. Ia mengandungi bahan bioaktif dari ekstrak kulit Manggis yang mempunyai fungsi anti-inflamasi, dan ekstrak neem yang mempunyai fungsi anti-fungal, analgesik dan anti bakteria. Spray 8 terbukti berkesan untuk semua jenis luka termasuk luka kencing manis, melecur, gatal-gatal, ruam dan sesuai untuk semua jenis kulit. Menurut laporan kajian saintifik, komponen asas Spray 8 ni mempunyai kesan merawat ke atas pelbagai jenis penyakit kulit, luka septik dan luka yang telah dijangkiti kuman. Spray 8 ni juga telah mendapat pensijilan HALAL oleh JAKIM, Kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) dan kilang mendapat pensijilan HACCP & GMP. Spray 8 ni mudah dan sedia untuk digunakan pada bila - bila masa, tambahan lagi botolnya yang tidak begitu besar memudahkan kita membawanya ke mana-mana saja, selamat digunakan, tiada alkohol atau steroid, tiada surfaktan mahupun bahan kimia, tiada rasa gatal ataupun pedih dan mempunyai formula penyerapan pantas, ianya adalah penyembuhan yang tidak menyakitkan dan berkesan.
Selain itu, Spray8 turut mengatasi masalah - masalah seperti :-
  • Luka Diabetes
  • Luka Pembedahan / Bekas Jahitan / Parut Lama
  • Ekzema
  • Kulit Sensitif
  • Bed Sore ( luka akibat lama tidak bergerak)
  • Nekrosis ( sel mati )
  • Lepuh Air Panas
  • Varikos ( biasanya di kaki disebabkan salur darah rosak)
  • Calar
  • Kulit Rapuh (orang tua)
  • Ruam Lampin
  • Gatal - Gatal Kulit
  • Campak
Antara Kelebihan Spray8 ini adalah :-
  • Membunuh Bakteria Berbahaya
  • Mengeringkan Luka Tanpa Keretakan Kulit
  • Menggalakkan Pertumbuhan Sel - Sel Baru
  • Menggalakkan Pembinaan Kapilari Baru
  • Pantas Mengurangkan Inflamasi dan Kegatalan (anti histamin)
  • Menghalang Pembentukan Lepuh ( air panas)
Cara Penggunaan Spray 8

Sangat senang, tidak perlu digoncang hanya bersihkan luka terlebih dahulu, kemudian sembur/ spray Spray8 keatas kulit atau luka, pastikan kena pada semua permukaan luka. Kemudian biarkan ia meresap ke dalam kulit. Anggaran: 1 Spray untuk luka sebesar 50 sen. Selepas itu biarkan kering dan jangan dibilas atau di lap, untuk kesan lebih cepat gunakan secara berterusan, 3 kali sehari dan alami perubahannya. Mesti korang tertanya - tanya kan tentang harga Spray 8 ni kan, jangan risau harga Spray 8 ni berpatutan dan mampu milik iaitu RM50 untuk 100ml dan RM35 untuk 50ml.   
Cara Untuk Dapatkan Spray8

Korang berminat untuk dapatkan Spray 8 ni? tunggu apa lagi jom ramai2 ke sini --> https://store.furleybio.com/spray8-wound-care-100ml.html untuk pembelian secara online di websitenyer. ISTIMEWA dan KHAS untuk semua pembaca Blog Miss BaNu StoRy ni, korang akan dapat DISKAUN sebanyak RM10 untuk setiap pembelian produk Spray 8 ni, dengan hanya masukkan COUPON CODE ni --> FBI0-CIG ketika membuat pembelian di websitenyer, Contoh ruangan yang perlu dimasukkan Code yang aku bagi tu adalah seperti kat bawah ni k..
Ataupun korang just klik ---> SINI.. untuk terus membuat pembelian di website tersebut. Spray8 antara produk yang terlaris gitu, jadi rugi kalau tak dapatkannyer. Spray8 ni sesuai digunakan untuk seisi keluarga. Untuk Keterangan dan Maklumat lanjut, korang boleh singgah ke website ataupun media sosial Furley Bioextracts kat bawah ni k..



♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

Tiada ulasan:

Related Posts with Thumbnails