-->

25 Jul 2017

Another Kad Raya - Julai 2017

Kad Raya, Syawal, Raya,
Another Kad Raya - Julai 2017

Assalammualaikum..
Tak sangka juga dapat kad raya lagi satu pada 21 Julai yang lalu, kad raya ini merupakan kad raya keempat yang aku terima. Kad Raya ini datangnya daripada Ruqaiyah Amanina yang merupakan pemilik Blog www.naniena.com. Terima Kasih kerana sudi mengirimkan kad raya ini, yang bestnya, bukan setakat dapat kad raya saja, tapi aku turut dapat kad diskaun untuk beli belah di kedai online miliknya. Apa pun terima kasih ye..Ikutkan aku nak up entry ini lebih awal, tapi tak berapa sihat plak sebab selsema dan batuk sikit, sekarang ini Alhamdulilah dah okey sikit cuma ada batuk dan kahak / gelema sikit..part kahak tu yang paling aku tak suka, rimas giler hahaha, moga - moga kahak ni hilang lepas makan ubat saja. Amin..
Miss Banu Signature, Blogger, Blog, Miss Banu, Tandatangan, Blog Miss Banu Story,

4 ulasan:

  1. Walaupun zaman serba canggih . Tradisi kirim kad raya patut dikekalkan

    BalasPadam
  2. Assalamualaikum Wrmbth

    Salam pagi selasa

    Wah dapat kad raya di hujung bulan syawal

    Kad tu ada promosi buat design template blog ya

    Bukan saja saja dapat kad tu.

    Ada bajet marketing

    Hehe.

    sis mulan review di blog pun dah jadi review bertulis. Semoga bertambah maju perniagaannnya

    Tak rugi bagi orang lain

    BalasPadam
  3. Wah bestnya dpt kad raya...

    BalasPadam
  4. Bestnyaaaa rindu pula nak dapat kad raya laa

    BalasPadam

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan komen anda di sini. Sila komen dengan berhemah yer.

My Random Post

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Miss Banu 2009-2017