-->

24 Sep 2017

Pageview Blog Mencanak Naik

Views, Pageview Blog, Trafik Blog, Carian Utama, Keywords Blog, My Blog, Blogger, Blog Miss Banu Story, Pencapaian Blog Miss Banu Story, Pageview Tinggi,
Pageview Blog Miss Banu Story Mencanak Naik

Assalammualaikum..
Dalam sehari dua ni nampak pageview Blog ni tiba- tiba saja mencanak naik hahaha, selalunya kalau sehari dapat pageview 4K tu pun dah kira banyak, ni sampai 24K ke atas. Bila aku selidik kenapa dan aku tengok juga keyword blog ni semua, akhirnya dapat aku simpulkan yang entry berkenaan Drama Titian Cinta dan juga Novel Titian Cinta memang menjadi carian ramai serta mendapat view yang tinggi. Nampaknya ramai penonton tertarik dengan Drama Titian Cinta yang disiarkan di Slot Akasia TV3 yang  dilakonkan oleh Zul Ariffin dan Farah Nabilah. Apa pun terima kasih kerana sudi berkunjung ke Blog Miss Banu Story ini. Teruskan singgah ke blog ini ye. 
Views, Pageview Blog, Trafik Blog, Carian Utama, Keywords Blog, My Blog, Blogger, Blog Miss Banu Story, Pencapaian Blog Miss Banu Story, Pageview Tinggi,
Miss Banu Signature, Blogger, Blog, Miss Banu, Tandatangan, Blog Miss Banu Story,

6 ulasan:

  1. mmg layan cerita ni..dri first episod pon dah mcm klimaks last episod..xmembosankan..then xboleh baca next cerita di..sungguh mdebarkan..

    BalasPadam

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan komen anda di sini. Sila komen dengan berhemah yer.

My Random Post

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Miss Banu 2009-2017