-->

18 Mei 2012

BiLa Artis FoLLow kiTa haha ^_^

Assalammualaikum...
pe khabar semua?hope sihat2 la hendaknya..
apa2 pun sape2 ada twitter/facebook jangan lupe follow saya
https://twitter.com/#!/Miss_SyahBaNu
Berbalik tajuk entry mesti ada yg tertanya Artis mana yg follow?amenda yg difollow tuh?
hehehe..sebenarnya pasal twitter laaaa..aku pun baru berjinak-jinak dgn Twitter..
follower pun ciput haha..ada Artis follow aku punye twitter haha..sporting habis kan..orgnya memang giler2 hahaha..slumber sokmo..yg paSti bukan JoZaN yer haha..kalau JoZan maunyer pengsan muahahha..okeylaa tapi org ni ada la kaitan ngan JoZan gak..sape??Tauke laaa...
Tauke Raja Lawak..ala yg kump JamBu tuh..kenal kan...
terbaiklah sporting jer..n rajin gak update Fanpage n twitter..
nampak kan yg kt bwh sekali tuh..terkejut gak mula2 bila dia betul2 follow hahaha...
apa pun mlm ni Super Spontan peringkat suku akhir,minggu depan dah separuh akhir dan Seterusnya dah FiNaL...waaa x sangka dh dekat nak habis dah SS...Wahh pasni jaranglah leh tgk JoZaN sama2 dh kecuali kalau diorang konform join Maharaja Lawak Mania...tapi lambat lagi laaa dekat2 hujung tahun nun..xpe2 apa pun layan je SS mlm ni k..

Wah Adi Putra yg pelakon tuh dh bercerai dh..x sangka lak..tetiba jer..x de khabar angin pun tup tup dh nk bercerai..rasanya sebelum ni Adi Putra dan Isterinya nampak mcm loving couple gitu..romantik jer..cuma diorang belum rezeki dikurniakan anak..sebab isterinya dh beberapa kali keguguran..alasan diorang bercerai bukanlah sebab tiada anak mahupun orang ketiga tapi sebab lain..emmm sygnya mahligai yg terbina bertahun akan roboh dgn sekelip mata...manakala kes Rita Rudaini mmg x tentu arah..terutamanya suami si rita ni kejap nak bercerai kejap x nak..ish3x mcm2 hal..

19 ulasan:

  1. wah retis tu..hehehhe...macm tak caye ea..tp tu lah kenyatan..:)

    BalasPadam
  2. tauke tu pun kelakar kan? terfikir jugak nape dorang x amek psgn dye yus masok super spontan...huhuhu...bestnya retis follow..ingtkan follow blog td.. :)

    BalasPadam
  3. deqla-dgr cite yus jadual dia clash ngan super spontan sbb tuh die x dpt join sekali

    BalasPadam
  4. wahh kwn ngn retis skrg ye. nnti jgn lupa cik na lak ye. ngehehe..

    mcm2 kisah artis ni kan. :)

    BalasPadam
  5. dunia retiss penuh dgn propa...ahahahah

    BalasPadam
  6. wewitt...
    tokey follow cikbanu lahh..
    hebatnyer retis follow u..

    makneng follow u juga..
    jom follow makneng

    BalasPadam
  7. wahh! untungnya dia! hikhik~

    BalasPadam
  8. untung lahhhhhh retis follow tweet² dieeee. ;)

    BalasPadam
  9. adi nk bercerai??? laaa.. sayang nyaaa...

    Wah..lepas ne meriah la twitter miz banu yea...(^_^)

    BalasPadam
  10. wahh, untong la cik banu.. ;)

    BalasPadam
  11. kenal tauke jambu...hehehe tak sombong...

    BalasPadam
  12. hehe..tauke mmg sporting ..tahniah dik :)

    oo.ss dah tak lama lg nak habis da?ayo,,apa lagi nak tengok mlm jumaat nanti ni.,hihihi.

    lawak mania pun ada gak...emmm tak sabar nak tunggu...

    BalasPadam
  13. wah..lepas taukeh mesti jozan akan follow miss banu lepas ni..!

    mesti gempak kalau jozan follow miss banu..

    BalasPadam
  14. saya tak reti nak bertwitter..huhu~~

    BalasPadam
  15. Wah!! Jozan follow u ler...
    Aku belum ada artis pun yang follow..hehehehe

    BalasPadam
  16. amboi2..lps ni mmg meriah la ye..x kering gusi lah..tahniah2 mis banu :)

    BalasPadam
  17. untungnya dpt follower;) sy kurang tau psl artis. wlupun ada dlm tenet tp, sy sllu baca tajuk tp x baca isi. hihihi

    BalasPadam
  18. hehe..abg tauke jht xfollow kite..uwaa..haha

    BalasPadam
  19. hehe..abg tauke jht xfollow kite..uwaa..haha

    BalasPadam

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan komen anda di sini. Sila komen dengan berhemah yer.

My Random Post

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Miss Banu 2009-2017