-->

19 Mei 2012

JoHaN BAgi Birthday PreseNt kat ZiZaN Di Super SpoNtaN~So Sweet~

Assalammualaikum..
Sape tengok Super Spontan minggu ke-8 semalam..
so sweet kan Jozan semalam..aku frust juga ingatkan Zizan ada can nak masuk BC tpi syg AG yg pilih sape yg patut kuar n join BC..xpelaa..walaupun begitu JoZAN ada bertemu dlm SS semalam kan..oh yer nanti aku akan buat review yer..tapi sebelum uat review aku kena download dulu video SS semalam hehe..skrg tgh proses mendownload laa video SS dari Youtube..

Paling sweet semalam masa game akhir semalam ketika kump AG dh berada diatas pentas..tiba2 JoHaN datang kt atas pentas dan cakap nak bagi Hadiah Besday Zizan..sweet..walaupun Adibah Nor dah cakap dh over run..Johan x peduli terus die bagi gak hadiah tuh kat Zizan..nampak Zizan terharu gitu..pastu diorang berpeluk..comelnyerrr...actually besday Zizan dh lepas dh iaitu 15 ApRiL yg lalu..ni kira Happy Belated Birthday la...JoHaN Bagi hadiah Sweater untuk Zizan..siap ada tulisan Happy Besday ZizaN,JozLyn tuh singkatan nama JoHan dan isterinya OzLyn..
Tauke pun join sekaki..ada kt tengah2 lagi hehe..pas JoHan bagi Sweater kt Zizan terus si Tauke ni buat muka sedih dan nk menangis haha..JoHan bagi Sweater kaLer Merah gitu..warna Favourite Zizan..dengar cite Sweater untuk Zizan tuh,JoHaN Beli di Luar Negara tau..die beli semasa die gi bercuti di Gold Coast AustraLia baru-baru ni..tulisan tu semua idea JoHan..Masa gi bercuti pun JoHan still ingat kat Zizan kan..siap beli hadiah lagi..persahabatan JoZaN yg sgt sweet...Ni yg buat bertambah minat ngan JoZaN Ni kan..sbb diorang mmg sweet..

Pas dapat sweater tu,Zizan senyum jer n terus ambik sweater tuh lilit kat pinggang die dan nyanyi..n pas habis nyanyi nampak die dok tekun melipat sweater tuh dgn berhati-hati..alahai..sweet
#aNtara dialog JoHan dan Zizan
Johan : sebelum tu saya nak bagi birthday present kat ZIZAN..befday dy sy tak bagi hadiah..(pgakuan paling ikhlas tuu)
Zizan : hah!!(respon tkejut)
Adibah Nor : kite dah overun la dikkk..
Johan : is dat my problm??(Hahaha)
(die tetap jugak kasi kat zizan sweater tuu) bukankah itu sgt sweet dlm psahabatan..their friendship is too unik that we can describe..so JOZAN forever~

17 ulasan:

  1. Saya pun rasa sweet sangat JOZAN nie..Memang dari dulu saya suka la..
    Sebelum2 nie pown walaupun diorang lain2 kumpulan ,diorang still support and kasi semangat satu sama lain..Itulah persahabatan..

    BalasPadam
  2. ohh sweetnya diorg. cik na pun xde kawan sesweet itu. hukhuk.. hidup Jozan! :)

    BalasPadam
  3. suke betul tgk persahabatan dorang - saya pun ikut nanges tau .. huhuhu .. terharu giler la !xsabar nk tgk ss8 :)

    BalasPadam
  4. alooo..ruginyer xdapat tgkk..huhuhuhu

    BalasPadam
  5. tau xpe..sweetkan..suka tgk diorang tau..

    BalasPadam
  6. terharu pula bila baca entry ttg jozan neyh..suweeetnye persahabatan derang ni kan..huhuhu

    BalasPadam
  7. M mmg suka duo ni.. Terbaik der.....

    BalasPadam
  8. semalam time tengok aksi ni,terus ingat kamu dik..mesti esok cik banu buat entri pasal ni..betul firasat saya..hahaha.

    BalasPadam
  9. akak tengok.. tumpang terharu.. tk tahu la macam mana perasaan zizan masa tu ye.. persahabatan yang ikhlas macam tulaa...

    BalasPadam
  10. hye ck banu..fewitt..sweet gle laa jozan kan??jgn lpe lawat blog dya sbb dya pown da wat review wlaopon terlambat..hehe

    BalasPadam
  11. sweet sgt persahabatan diorang nie.. suke tengok.. hope kekal selamanye kan.. minat giler ngan joZan nie.. <3 <3

    BalasPadam
  12. sweets sangat tengok persahabatan diorang nie.. hope kekal selamanye.. minat giler ngan joZan.. <3 <3

    BalasPadam
  13. nyue da tgk...mmg sweet, terharu rs...sgt2 terharu

    BalasPadam
  14. boleh terlupa nak tengok..huhuhuh...

    BalasPadam
  15. miss banu~~boleh tak awak share video SS8 kt saya? huuu haritu tgk kt astro tp nk tgk banyak kali~ email saya intanmarliana.petco@gmail.com...nakk please...dlm youtube dh xde~ :(

    BalasPadam
  16. oh ye ke..mmg susah nak cARI video super spontan skrg ni maklumlah dh lama kan..nanti sy try uplod video SS minggu ke 8 kt chanel youtube saya..so tggu ye..

    BalasPadam

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan komen anda di sini. Sila komen dengan berhemah yer.

My Random Post

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Miss Banu 2009-2017