9 Mac 2015

Sinopsis Filem Cicakman 3

Assalammualaikum..
Filem Cicakman 3 bakal menemui penonton pada 12 Mac ini di Pawagam. Filem Cicakman 3 ini dilakonkan oleh Zizan Razak, Lisa Surihani, Fizz Fairuz, Bell Ngasri dan ramai lagi. Apa pun Jom layann Sinopsis Cicakman 3 kat bawah ni k..

Sinopsis Cicakman 3

Cicakman telahpun meninggalkan Metrofulus. Peminatnya, Man (Zizan Razak) begitu taksub dengan Cicakman yang mengakibatkan isterinya Linda (Lisa Surihani) untuk memfailkan perceraian diatas tingkah lakunya yang tidak matang. Man tertekan dengan kehadiran Inspektor Adam (Fizz Fairuz) yang cuba untuk memenangi hati Linda. Kehidupannya berubah apabila dia terjumpa serum kepunyaan Cicakman, yang memberikan beliau kuasa yang luar biasa. Sementara Man belajar untuk mengawal kuasa dan menjadi adiwira Metrofulus untuk seterusnya, beliau menghadapi satu cabaran baru, dengan kemunculan seorang adiwira baru bergelar 'SuperBro' di bandar Metrofulus.

♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

3 ulasan:

Qaseh Abadi berkata...

agak2 best x?

Farha Kimah berkata...

cicakmen malaysia..rasa nak tgk tp entah bile huahuwa

Tempat Kursus website, SEO, Desain Grafis Favorit 2015 di jakarta berkata...

Bagus artikelnya.. padat dan berisi, semoga selau sehat, rejekinya tambah banyak dan sehat selalu.. salam sukses buat teman-teman semua..amiin
Tempat Kursus website, SEO, Desain Grafis Favorit 2015 di
jakarta
Tempat Kursus website, SEO, Desain Grafis Favorit 2015 di jakarta

Related Posts with Thumbnails