28 Sep 2015

Kisah Seram Di Cyberjaya

Assalammualaikum..
Rasanya semua pun tahu Cyberjaya ni merupakan sebuah bandar yang pesat membangun dan Cyberjaya ni dirasmikan oleh Tun Dr. Mahathir pada tahun 1997. Tahukah korang yang tapak asal sebelum Cyberjaya dibangunkan adalah merupakan kawasan Ladang Kelapa Sawit yang terletak di daerah Sepang Selangor. Faham2 jerla kan bila suatu projek pembangunan dibuat di suatu tapak yang dikatakan "keras" dan berpenghuni macam2 cerita seram lah yang kita dengar kan. Bukan kat Cyberjaya jer kat mana2 tempat pun serupa jugak kan. Nampak kelibat lah apalah dan macam-macam lagi. Ade sesiapa tak yang pernah mengalami kejadian misteri dan seram kat Cyberjaya ni? Apa pun jom kita baca Kisah Seram yang berlaku di Cyberjaya ni, just klik jer link kat bawah k..


♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

3 ulasan:

Raz berkata...

selalu g sana tapi siang la tak takut sgt kot

Jiran Sebelah berkata...

uish office lama saya di Cyberjaya. setahun lebih kot keje situ. Balik keje pulak pernah tgh2 malam.. so far xde lg cerita pelik2 hahaha... =p

Busyra Bt Takiyudin berkata...

tak smpai lg di sana. huhu

Related Posts with Thumbnails