-->

16 Sep 2015

8 Chef Wanita Yang Paling Famous & Jelita

Assalammualaikum..
Menjadi satu bonus kalau seseorang wanita tu cantik pastu pandai masak pulak kan. Di kalangan Chef Wanita yang terkenal memang menjadi satu bonus kalau chef tersebut juga cantik, pastinya rancangan masakannya mahupun buku masakannya menjadi sebutan ramai sekaligus menjadikannya popular dan dikenali ramai. Salah seorangnyer adalah Farah Quinn, ingat lagi tak? Farah Quinn ni yang jadi juri Maharajalawak Mega 2014 dulu tu. Teringat plak tagline Che Lah salah sorang peserta MasterChef Msia dulu "Sape kata perempuan cantik tak pandai masak" hehehe. Oleh itu jom kita tengok dan berkenalan dengan 8 Chef Wanita (Celebrity Chef) Yang Popular dan juga Jelita kat bawah ni k..klik jer link kat bawah ni k..

2 ulasan:

  1. saya suka farah quinn masakkan dia nye rangcangan tu tak pernah miss

    jemput baca part 2 ada apa di hello kitty house

    BalasPadam

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan komen anda di sini. Sila komen dengan berhemah yer.

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Miss Banu 2009-2017