-->

25 Mac 2012

List NaMa BERgAmBAr GRoUp SeGaR Follower..

Assalammualaikum... Selamat hujung minggu kpd semua..
tadi masa blogwalking ada singgah ke blog PeSoNa..En Etuza ada buatkan list khas Group Segar Follower..jadi saya pun copy dan berkongsikannya disini..(adoii ayat lintang pukang hehe)..

Cantik kan..saya pun cuba membiasakan diri melihat dan mengingati list kat atas tuh..bukan pe senang sikit nak bezakan siapa ahli dan siapa bukan..hehehe.

9 ulasan:

  1. wahh cantiknya gambar tu,ada nama ahli group jugak tu.cantik2 =)

    BalasPadam
  2. Cantik lah..kreatif ni.hehe

    BalasPadam
  3. cantik. cikgu etuza mmg kreatif

    BalasPadam
  4. kreatif inovatif le cikgu..bole dpt APC tahun ne..hihi

    BalasPadam
  5. missbanu, hehehe sama cam hany slow sikit nak ingat, tp hany dh letak dlm bloglist, refer je kt situ...;)

    BalasPadam
  6. dya pun buat bloglist..senang sikit nak ingat..hehe

    BalasPadam
  7. Asalam..
    Syukran..dah ambil ya..untuk segar follower ja..tolak diri ada 20 kan..yg sebenar 21 ..tu lah mudah nak ingat..tengah buat link list ni..nanti tengok ya dek..

    BalasPadam
  8. Hemmm! blog male 1 ja terpilih. Bertuah rasanya..gentelmen sikit.

    BalasPadam

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan komen anda di sini. Sila komen dengan berhemah yer.

My Random Post

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Miss Banu 2009-2017