-->

29 Mac 2012

FoLLow Me iN TwitteR ^_^

Assalammualaikum..
comel plak logo kat atas tuh kan...
nak jemput sape2 yg ada twitter tuh meh le add saya ye hehe..
nak add twitter leh tgk kat sidebar yer..klik je ikon twitter utk follow...
bukan pe..kesian kt twitter aku haha..cam tweet sorang2 jer..x ramai follower...10 org pun x sampai..sape2 yg baik hati tuh sudi2 kanlah add saya yer hehe..
maklumlah ramai member aku yg merupakan pengguna Facebook tegar..or mungkin aku je yg x tau diorang ada twitter ke x..haha...sekarang nih ramai oleh mula beralih ke twitter sikit demi sikit kan...twitter ni pun ada kelebihan dan kekurangannya juga..sama cam FB gak..jadi daftar je dua-dua haha...
korang2 pun jgn upe klik like kat fanpage Facebook saya yer..hehe..semuanya ada disidebar ^_^ pilih jer..nk klik semua pun boleh...
Salam Perkenalan di twitter n facebook =)


7 ulasan:

  1. ok..nanti sy cri awk..kat twitter..

    BalasPadam
  2. da follow cik banu.. follow me back ya.. klik kt button twitter :)

    BalasPadam
  3. lorh..deqla xde twitter...hihi...ketinggalan betol kan deqla ni....

    BalasPadam
  4. akn follow so nt follow akak jg k.sbb akak bru ada 5 org follower

    BalasPadam
  5. dah follow awk kt twitter! :)

    BalasPadam
  6. sy takde akaun twitter la dear:) hihi.fb je ada.hihi.

    BalasPadam

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan komen anda di sini. Sila komen dengan berhemah yer.

My Random Post

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Miss Banu 2009-2017