-->

13 Mac 2012

HeaDer BLoG yaNg terLateSt

Assalammualaikum...
korang perasan x header blog aku dh bertukar hehehe..sebelum ni guna header buatan sendiri yg x brp nk comey tu iaitu yg kat bawah nih.
dan sekarang ni dh bertukaR kpd yg bawah nih jeng jeng jeng....
Comel x?haha comel kan..nampak lebih happening n sweet gitu..
terima kasih kepada Arina Shamsul yg merupakan pemilik Blog BuNGa Hati MaMa yg telah sudi mendesignkan dan menghadiahkan header diatas dengan percumanyer kat saya hehe..ini kerana saya telah menjadi pengomen kedua utk satu entry beliau dan hasilnya berjaya menjadi dua blogger bertuah yg dapat header percuma dari beliau..senang2 korang pergilah melawat blog beliau yer..blog beliau sgt lawa okey header die comey gilerr..rasa happening je bila lepak kt blog beliau..apa pun terima kasih ye pada Kak Arina coz sudi bagi header yg gojes kt atas tuh yer...saya sgt happy dpt header baru!yeay thanks once again..

7 ulasan:

  1. comel je.. sweet. nk request jugak la kat creator header ni

    BalasPadam
  2. untung la ada header baru..hehe

    BalasPadam
  3. header sweet cam miss Banu jugak, weee~~

    BalasPadam
  4. hehehe happy bila dpt header baru..ye ke kite sweet cam header tuh hehehe..mekasih yer..

    BalasPadam
  5. uwaaaa..sweet sangat entri ni..huhuu.rasa sangat happy dan terharu miss banu sudi buat entri pas tu guna lak header yang kak buat tu,huhu..thaks dear :)thanks so much..:)

    BalasPadam

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan komen anda di sini. Sila komen dengan berhemah yer.

My Random Post

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Miss Banu 2009-2017