-->

3 Mac 2012

LySSa FaiZuReeN FoLLow BLoG aKu! ^_^

Assalammualaikum

Dua tiga hari nih mmg busy dgn blog haha ini semua gara2 penangan segmen Ben Ashaari iaitu Bloglist April 2012..
Alhamdulilah banyak komen yg masuk..berpuluh-puluh,first time komen masuk begitu banyak hehe..popular skjp hehe..best rasanya bila follower bertambah n dapat blogwalking kat blog2 baru kan..n aku dah letak semua link kat dalam bloglist April 2012..ada x link2 korang yg belum aku masukkan?or masih ada ke yg nk tukar2 link lagi?sila inform k..
Kemudian agak terkejut juga bila tengok Lyssa FaiZureen OMG!! yg famous giler tuh sudi memfollow blog aku yg x seberapa nih..x pernah aku sangka ada blogger popular akan follow blog aku..wahh!! thanks to Lyssa yer sbb follow yer..aku mang dh lama dh follow blog Lyssa yg comel sgt tuh..korang sume mesti kenal kan dgn Lyssa Faizureen nih kan..follower Lyssa setakat nih dah mencecah 46,509 org lau aku x silap..(mak aiiiiii-macam kata johan raja lwk)banyak bebenor kan..aku nak sampai seribu pun seksa hehehe..Lyssa nih banyak buat tutorial untuk para blogger..aku ada gak ikut tutorial yg lyssa buat n kebanyakkannya mmg menjadi la..apa pun thank you Lyssa Faizureen!follower aku yg ke 724! thanks ^_^

4 ulasan:

  1. waa.. bestnyaa.
    jeles.. =(

    BalasPadam
  2. HEHHEE . Sama-sama dear . lepas ni , harap lebih bersemangat ye dalam dunia blogging ;P

    Good luck ! ^^v

    BalasPadam
  3. bestnye, aku pun suke adik lyssa ni :)

    BalasPadam

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan komen anda di sini. Sila komen dengan berhemah yer.

My Random Post

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Miss Banu 2009-2017