-->

27 Apr 2012

ALL to Me..thanks to U ^_^


Assalammualaikum..comey x doodle kat atas tuh..nih semua hasil dari join segmen mereka laa ni
hehehe..doodle yg 1st tu dari http://www.fizgraphic.com.. doodle dari beliau mmg semua nye comel2 belaka..sebelum ni dh byk kali terlepas nk join segmen beliau nih..sbb selalunya nak join kena pantas..warna doodle tuh adalah pilihan aku sendiri warna merah..

seterusnya dapat couple doodle dari satu blog nih tapi terlupa lak link blog nih adehh cari2 x jumpa lak link die..huhu sorry..apa pun terima kasih yer..warna doodle tuh atas pilihan aku sendiri jugak..

Baru dapat tau menang GA dari Alline ni..hehe Alhamdulilah ada rezeki..menang tempat kedua..
dan x lupa juga pada En Zam yg ada buat satu entry khas sempena Besday saya pada 23 April yg lalu

Seterusnya terima kasih pada Putry-> http://www.putryain.com yg telah mendesignkan signature baru untuk saya hehe..cun3x suke2x
hehehe comey kan...terima kasih untuk semua....

5 ulasan:

  1. beznya semua ni sempena hadiah besday ni..hehe..tahniah dear!!!

    BalasPadam
  2. tahniah... rezeki di hari lahirmu...huhu..

    BalasPadam
  3. hohoho... chomey.. chomey...

    BalasPadam
  4. bestnya dpt hadiah special. :)

    BalasPadam

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan komen anda di sini. Sila komen dengan berhemah yer.

My Random Post

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Miss Banu 2009-2017