-->

10 Apr 2012

Apa YaNg BeSt dan Yang x Best dalam ABPBH 2011.


Assalammualaikum...
Semua dh tahu keputusan penuh ABPBH 2011 tuh kan
so jom tengok apa yg best dan x bestnya ABPBH tahun ini mengikut pandangan aku laa..hehe...

Antara Yang Best..
1-Mestilah Sebab JoZaN sama2 menang kan...
2-Keputusan PemeNang yg diluar Jangkaan misalnya Tasha Shila,Fizz FaiRuz dan kemenangan Zizan yg berjaya memecahkan monopoli Aznil selama 9 tahun berturut-turut..serta kemenangan JohaN yg berjaya mengatasi ZizaN.
4-Reaksi Fizz Fairuz yg x mempercayai akan kemenangannya serta aksi Aznil yg tiba2 berlari dgn gembiranya ke atas pentas ketika nama Zizan diumumkan sbg pemenang..so sweet la Pak Nil..
5-Sketsa Ombak Rindu di atas pentas pun best..suke tengok Lisa mengamuk atas pentas tuh hehehe..
6-Yusof Haslam memanggil anaknya Shamsul Yusof dengan nama SoL..SoL..SoL..hehehe terus aku teringaT kt jozan hahaa...
7-Masa Zizan dan Didie kt atas pentas..Zizan cakap baju Didie tuh macam AisKrim..haha mcm Aiskrim Cornetto gitu hahaha..
8-Zizan dan Sharifah Shahirah cuba meniru dialog dalam filem OmBak Rindu tuh hehehe..
9-Persembahan yg hebat dari artis2..terutamanya persembahan Ziana Zain dan Azlan..
10-Ucapan Rosyam Nor kpd Fazura iaitu "Fazura,Pelakon Paling Cantik kat Malaysia" sweetnyerrr n  Fazura pastu pun mcm malu2 gitu..hehe aku mang suke ngan Fazura..syg die x byk sgt berlakon..
11-Ucapan Johan kt atas pentas setelah diumumkan sbg pemenang,ucapannya yg agak emosi pada awalnya hingga mengalirkan airmata sebelum mengakhiri ucapannya dengan penuh bersemangat sekali..x caya cer try tgk video ucapan kemenangannya di entry aku sebelum2 ini..


APa YaNg x BeSt...
1-tiada Sweet Moment JoZaN atas pentas ABPBH tuh huhu walaupun kedua-dua mereka menang.
2-Kemenangan Aaron Aziz untuk kategoti utama telah dijangka jadi sudah tiada unsur SupRiSe disitu...
3-Persembahan Pengacara masa pembukaan yg membuat persembahan ala2 Makyong tuh sangat membosankan..ntah apa2 ntah..x best langsung..
4-Tiada Gimik yg menarik masa nak umumkan Bintang Paling Popular..diorang terus je umum..direct to the point..x macam ABP tahun yg sebelumnya yg ada gimik dimana Johan dan Usop Wilcha datang buat huru hara atas stage tuh..
5-Mikrofon atas pentas tuh x berapa nk berfungsi sgt..kdg2 suara artis x brp nk dengar...
6-Baju Artis Wanita yg kebanyakannya terlampau meleret-leret bila naik stage makan masa betul haha..
7-Pengacara sampai 4 org tapi tidak memberikan impak yg besar pada Penonton..kalau 3 org pun dh cukup..suara zizan sedikit serak mcm x cukup rehat..



yg tu jelaa yg aku terfikir hehe....


3 ulasan:

  1. sokong miss banu..lbih kurang dgn pndpat ayu..hehe paling suka persembahan zz dgn lan..woww mmg mmukau..sesuai zz bwk lagu tu..

    BalasPadam
  2. fazura memang cantik.. hehe

    BalasPadam
  3. sokong...tpi fazura memang cntik..

    BalasPadam

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan komen anda di sini. Sila komen dengan berhemah yer.

My Random Post

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Miss Banu 2009-2017